Mit tegyek? A többi lent! 15/F
Továbbtanulás alatt a középiskolát érted, vagy az egyetemet?
Anyukád mit tesz, ő dolgozik? Vannak nagyszüleid, esetleg ők tudnának segíteni neked.
Édesanyáddal menjetek be az osztályfőnöködhöz, tárjátok elé a problémát. (a továbbtanulás kapcsán)
Jóatyádat meg sötétítsd fel, hogy 15-16 évesen csak tanszünetben dolgozhatsz, afelett iskola mellett is, de csak 06-22 óráig dolgozhatsz, de azt se azért, hogy őt eltartsd.
Ö azt hiszi hogy nekem mindenem meg van és én tök jól vagyok így ... És ha mondom hogy na most ez így nincs jól akkor Ö csak erre ezt feleli
- ''kifogás hogy ne dolgozzál semmit ''
Szerintem el szeretné magát tartatni mással . És az iskoláról annyit hogy én tovább szeretnék tanulni ... (szeretnék középiskolába menni )
Hogy tartana már el akárkit is egy 15 éves? Most vagy nem így történt, vagy egy veszekedés közben mondta, hirtelen haragjában vagy megbomlott az agya.
Ötven éve sem volt már jellemző, hogy a 15 éveseknek dolgozniuk kellett, ma meg egyenesen TILOS. Kivéve persze, ahogy az egyik előttem kommentelő említette, plusz speciális esetekben (pl gyerekszínészek).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!