Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A többi lent! 15/F

Nagy Szili kérdése:

Mit tegyek? A többi lent! 15/F

Figyelt kérdés
Apám nem enged sehova barátaimmal nem tudok együtt lenni és állandóan azt várja el hogy dolgozzak és én tartsam el magam. A családunk romokban hever nővéremmel is és anyukámmal is veszekszik mindig na meg velem . Most azon van el hogy nem hagyja hogy tovább tanuljak pedig jó tanuló vagyok . Nem értem hogy mit kellene tegyek ezen a helyzeten .. Na meg nem hajlandó munkába menni . Segítsetek kétségbe vagyok esve :(

2015. márc. 10. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

15 évesen hátszél nélkül nem is lehet munkát kapni.

Szülői papírral lehet dolgozni, de a legtöbb állás 17-18tól kezdődik, még 16 éves kortól végezhető állás is max félévente 1-2 van

2015. márc. 10. 15:10
 12/15 piroska és a farkas ***** válasza:
Én csak annyit tudok tanácsolni, már amennyiben ez az, hogy itt szerintem nem is neked kéne tenned vmit igazán, hanem anyukádnak. Őt győzd meg, hogy nagyon nem jol van ez így, ahogy van. Vagy ha őt sem tudod, fordulj olyan tanárodhoz, akiben megbízol, és aki tudja, h milyen terveid vannak. Apukádnak meg először is mondd meg, h mutasson példát, aztán beszéljen.
2015. márc. 10. 15:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Apád nem normális, megkéne verni az ilyet.. 15 évesen nem is dolgozhatsz, csak 16 éves korodtól... de bass.zameg minimum 18-19 éves korodig tanulni kell, hogy legalább egy érettségid legyen. Sajnállak. :(
2015. márc. 10. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:
ne hallgass apukádra, menj tovább tanulni,nyeld le a benyögéseit,sőt állj ki magadért ha kell.aztán menj minél messzebb koleszba azzal teszed magaddal a legjobbat.Én a mai napig sajnálom hogy nem léptem meg ezt anno.
2015. márc. 10. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:
15 évesen csak iskolai szünetekben vállalhatsz munkát(a törvénnyel azért csak nem száll szembe). Továbbtanulás:gondolom mostanra már leadtál felvételi jelentkezést, megírtad talán föl is vettek, anyukád elég a beiratkozáshoz, utána már nem sokat tehet az apád ellene.
2015. márc. 13. 22:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!