Kiengednéd a 15 éves gyereked Amerikába ösztöndíjjal egy évre?
Figyelt kérdés
Mostmár rengeteg ösztöndíj legetőség van ahol a fiatal tehetségeket és a jó tanuló diákokat jutalmazzák.Rengeteg 15-18 Éves nyer ilyen Erasmus meg hasonló ösztöndíjakat.Te kiengednéd mondjuk New Yorkba a 15 éves gyerekedet azzal a feltétellel hogy egy évig nem látod cserébe ő 1000 élménnyet szerez, új emberekkel és kultúrával találkozik?Sajnos pl Amerikába nem tudna a szülő kimenni mert zöldkártya kell amit vagy megadnak vagy nem.2018. jan. 14. 11:28
31/33 anonim válasza:
Mindenképpen elengedném. Lehet itt magyarázni hogy "fú még csak 15..". Igen? Akkor hogy lehet hogy ennyi időseknek is adnak ösztöndíjat és szerveznek kinttartózkodást? Mondjuk egy nagy valag lóvé kéne hozzá de előteremteném.
32/33 anonim válasza:
Gondolom, ilyenkor egy előre eltervezett és ellenőrzött program alapján történik a dolog, nem csak arról van szó hogy felül a gyerek a repülőre és elmegy egy titkos városba egy titkos családhoz majd egy évig nem tudok róla semmit :D
Én kiengedném, mert ez csak a javára válhat. Önállósodik kicsit, felfedezi saját magát. Ha esetleg nem tetszik neki a dolog akkor meg úgyis hazajöhet senki nem fogja erőszakkal ott tartani.
Fájó szívvel, de kiengedném. Hisz ez egy hatalmas lehetőség, mondhat bárki bármit.
33/33 anonim válasza:
én kiengedném. már középiskolában is irigykedtem azokra, akiknek ilyen lehetőségük adódott. nyilván lennének feltételei, amiket már föntebb mások részleteztek. én alapból önállóságra nevelném a gyerekemet, nem arra, hogy a szoknyám mellett üljön. Ha ilyesmihez lenne kedve, büszke lennék rá, hogy önálló, erős gyereket neveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!