Hogyan mondjam el ezt anyukámnak? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Nos, már 6 hónapja hogy összejöttem egy nálam 10 évvel idősebb sráccal... a baj csak az hogy még csak 16 éves vagyok. A problémáimat általában a nővéremmel szoktam megosztani, de erről még vele sem beszéltem, mert nincs itthon. Hogyan tudnám ezt normálisan megbeszélni anyukámmal? Egyszerűen csak üljek le vele és mondjam meg? Sosem voltam problémás gyerek, jó tanuló vagyok, vele is jó a kapcsolatom, de ilyenekről még soha nem volt szó köztünk, és nem tudom hogy hogyan reagálna. A srácról annyit hogy éppen eléggé kiismertem annyira, hogy eldönthessem mit akar tőlem.( Úgy értem nem csak megdönteni akar és hosszú távra tervezünk) Kérlek ne szidjatok hanem inkább segítsetek :D
Én amondó vagyok, hogy előbb érnek (tinédzserkorban). mint a fiúk DE, olyan 18-20 éves korukra a fiúk utolérik a lányokat.
2018. jan. 14. 00:18
12/17 anonim válasza:
Majdnem harminc éves pasassl jársz... milyen férfi az aki csak egy kislányt tud összeszedni? Egy luzer, aki nyilván okkal nem kell a korosztályának.
Te mit tudsz neki adni? Közös életet , anyagi hoztájárulást, értelmes beszélgetést a világról NEM, max a puncit, meg besikerült gyereket.
2018. jan. 14. 09:06
13/17 anonim válasza:
Nekem van az ismeretségemben olyan pár, akik így jöttek össze. 16 éves lány, 26 éves elvált, kisgyerekes apuka.
Azóta is együtt vannak, 16 éve már, boldog házasságban, saját babával már ők is.
Én pusztán a 10 év miatt nem tiltanám a lányom a barátjától. 17 éves fiúval is pont ugyanazt csinálná, mint egy 26 évessel.
32/N
2018. jan. 14. 11:04
14/17 anonim válasza:
Megkérdeztem a 26 éves vőlegényemet, hogy szeretne-e egy 16 éves lánnyal járni. Azóta is itt püffög és röhög mögöttem.
Kérdező, azzal a "férfival" vmi gond van... Én a helyedben nem erőltetném, bármit is ígért neked és hitegetett.
2018. jan. 14. 11:55
15/17 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy ki mikor érik, vagy hogy kinek mi a véleménye erről az egészről, hanem azt, hogy hogyan mondjam el. A sok válasz közül talán 2-3 adott érdemleges választ....Mindenesetre köszönöm azoknak akik segítettek :)
2018. jan. 14. 12:39
16/17 anonim válasza:
Először is szimatold ki, h anyudéknak mi a véleménye erről, általánosan. Eszerint lép. Én 22 voltam, amikor összejöttem egy 33 éves apukával, de 8 hónap után rájöttem, h nekünk más a világunk, pedig voltak tapasztalataim az élet minden teréről. Majd te is rájössz, h ha ő a munkáról fog beszélni, te pedig csak a suliról fogsz tudni, vagy h Kati kibeszélte Marcsit komolytalan témáról, esetleg, h milyen sok a matek leci... Ez nem valami komoly téma...
2018. jan. 14. 13:07
17/17 anonim válasza:
Teljesen felesleges ide írni 😐 egyeseknek a legnagyobb boldogság, hogy lepontozzák a másikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!