Anyukámnak nem jött meg egy ideje mi lehet a baja? ő kérte, hogy írjak ide (részletek lent)
Figyelt kérdés
Szóval. Anyukám már 42 éves és már 11 napja késik neki. amúgy soha nem szokott mindig időben jön meg neki 30 napra de most valamiért nem. már régóta görcsöl a hasa meg fájnak a mellei de még mindig semmi, azt mondta, hogy a peteérést sem érezte pedig máskor mindig tudja, hogy mikor van.Az meg tuti, hogy nem terhes. Mi lehet a baja, lehetséges, hogy már elérte azt a kort amikor nem fog többé menstruálni???
Légyszíves segítsetek. Köszi.
2009. aug. 8. 14:43
1/10 anonim válasza:
lehet h elérte már azt a kort, bár 42 évesen még lehet korai.
de lehet h most kezdődik neki, fog még menstruálni, csak rendszertelenül, és majc pár év múlva teljesen eltűnik.
2/10 anonim válasza:
lehetséges, bár még kicsit fiatal hozzá. kersse fel a nőgyógyiját ha még 4 napig (szoval össz vissz 2 hét kéésés) után se jelentkezik a vérzés!
3/10 anonim válasza:
klimax? én anyumnak is kb. 41-42 évesen múlt el teljesen..és akkor elég szarul volt..görcsölt, verte a víz, stb. :) de biztonság kedvéért sztem menjen el nődokihoz. lehet tesód lesz:D
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ilyen hamar válaszoltatok. Valószínű, hogy elfog menni nőgyógyászhoz már ő is mondta. Remélem, hogy nem múlik el neki, mert kicsit fél tőle. De mondod tesóm tuti nem lesz, isten ments:P
2009. aug. 8. 14:50
5/10 anonim válasza:
Hasonló gondjai vannak egy közeli barátomnak.Ha volt vizsgálaton meg tudod ide írni, hogy végül mi volt a baj,ha nem nagy kérés?Köszönöm.:)
6/10 anonim válasza:
Az én anyukámnak is ilyen gondjai vannak, rendszertelen neki ő 47 éves. valószínű, hogy a klimax kezdete a dolog.
7/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy leírom, én is szeretném már tudni mi lehet vele!!!
2009. aug. 8. 17:04
8/10 A kérdező kommentje:
Na ígértem, hogy leírom... Szóval elment nőgyógyászhoz és azon a reggelen meg is jött neki:) de azért mégis elment, hogy megtudja miért volt ez. Az orvos azt mondta, hogy mivel beteg volt (ezt elfelejtettem említeni)emiatt felborult a hormonháztartása vagyis megzavarodtak a hormonjai! Hálaistennek nincs komolyabb baja!!! :D
2009. aug. 11. 17:57
10/10 anonim válasza:
Jaj,dehogy elváltozás.Hülye vagyok!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!