Mit lehet csinálni egy ilyen szülővel?
Anyád haragszik apádra, mert van új barátnője. Nem logikus? Nem. Téged büntet, mert apád nem sírja tele a párnáját, nem zuhant magába, pedig ezt várta volna,még akkor is, ha ő lépet le. Apádon nem tud bosszút állni, maradsz Te.
Nem tudsz csinálni vele semmit.
Nem azért haragszik, mert nem vele élsz? Így nem tud utánad tartásdíjat kérni.
Suliba jársz még?
Uccsó kettőnek igaza lehet. Te lettél a villámhárító vagy boxzsák, plusz kihúzhattad anyád kezéből az érted járó lovettát.
Én azért megpróbálnám megdumálni vele - nem telefonon, az ilyen szinten nem ér semmit, nyilvános helyen, pl kávézó, étterem. Vagy kapd el az utcán.
Ahogy meséltél róla, szerintem te se vagy vele a legelnézőbb, ami tök érthető és okés, de a helyedben én vagy egyáltalán szóba se állnék vele - akkor viszont a pénzét se kérném -, vagy őt is igyekeznék elfogadni abban az életben amit magának kreált (valójában ezutóbbi az én metódusom, a másik nekem nehezen menne, nem vagyok haragtartó) - így viszont nem haragudna rád, és adna pénzt.
Szóval rajtad áll. De ha azzal állítasz be hogy "anya, nem haragszom rád béküljünk ki. ugye adsz pénzt?" azzal nem lesz sikered, úgyhogy vagy légy nagyon rafinált, vagy hosszadalmas békülésre szánd rá magad ha akarsz tőle valamit. Ha nem békülnél, akkor keress más megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!