Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy templomba járó apa, hogy...

Egy templomba járó apa, hogy mondhat olyat a gyerekéről, hogy a levegőt is elvenné tőle?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell, hogy elég agresszív természetű az apám, úgy nőttem fel, hogy az anyámat és a bátyámat durván becsmérelte. Folyton elhordott minket mindennek, aminek csak lehetett hosszú éveken át. Amúgy rendezett volt mindig az életünk, dolgoztunk, tanultam. Sok év lelki fájdalma 2009-2010 körül annyira kiélesedett, hogy meg akartam halni. Nem bírtam a folyamatos cirkuszt, az alaptalan vádaskodást, pellengére állításokat, szidalmakat.

De anyám miatt nem tudtam megtenni, ő is mondta akkoriban, hogy tudja hogy nem teszek ilyesmit.

Most hallottam vissza, amit mondott, igaz, hogy nem szeretem, de rosszat nem kívánok neki. Mégis most is miatta vagyok idegbe.

2018. jan. 11. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"A bigott vallásosok a legrosszabbak"

Őket miről lehet felismerni?

2018. jan. 13. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Templomba az Isten félelem miatt járnak az emberek, és nem a jómodorért.
2018. jan. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!