Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennetek a helyemben?

Ti mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés

Anyummal elegge osszekaptam tegnap.ugy volt nala alszanak a gyerekek,de sogornomek csak most tudtak jonni karacsonyozni mert a kislanyuk nagyon beteg volt az unnepek alatt.igy mondtam anyumnak,hogy vagy atjon ertuk este 8 korul vagy nem mennek.

Erre teljesen kiakadt,hogy miert fontosabbak sogornomek mint az,hogy nala legyenek a gyerekek...

En pedig viszonoztam azzal,hogy elmondtam neki azokat a dolgokat amik nem tetszenek vele kapcsolatban.pl az,hogy soha sehova nem viszi a gyerekekt,meg jatszora sem.soha nem jon el ertuk,nem hozza haza oket.vagy en megyek,vagy apummal kuldi oket.karacsonykor egyszer itt volt 10 percet,mert elaludt.mert minden nap aludnia kell ebed utan.pedig lenne mas dolga,mert neha olyan a lakas naluk mint egy putri.soha semmire nem lehet megkerni,olyan lusta,hogy hihetetlen.mindig en menjek hozza.en vigyem a gyerekeket.

Pedig nem lakik messze,gyalog 5 perc.de a multkor is szakadt az eso,es kiakadt,hogy miert nem megyek at a nagyokert a picivel en.pedig o csak beul az autoba es idegurulnak.nekem gyalog kellett volna mennem,babakocsival.erre apumat ugrasztotta,pedig szegeny eleg ramatyul volt.annyira elegem van mar.parommal is szokszor veszekszunk emiatt.nem szereti ha ott van nala a pici,mert tenyleg kosz van naluk.sokszor megis atvittem,mert azert megiscsak az anyam,a gyerekeknek meg a mamajuk.

De mar sok volt belole.

Ramtette a telefont es azota nem beszeltunk.sokszor volt mar hasonlo vitank es mindig en mentem bekulni.pedig idaig egyszer sem vagtam ilyeneket a fejehez.

Mindig a masik mamat szidja,pedig egy szavam sem lehet ra.barmikor meg lehet kerni,ugrik egybol.sokszor viszi a gyerekekt ide,oda.bicozni,jatszira,strandra,fagyizni.Pedig o is dolgozik,meg tobbet mint anyum.

En nem varnek el sokat,csak annyit,hogy neha o jojjon at hozzank,vagy ha mar nala vannak a nagyok akkor foglalkozzon veluk.ez olyan nagy keres?

Vagy en csinaltam a bolhabol elefantot?

2018. jan. 7. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem teljesen korrekt voltál . Én sem nagyon díjaznám ha ilyen lenne .
2018. jan. 7. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

"Ugrik egybol"

Aha. Kinek is szulunk gyereket?

2018. jan. 7. 23:41
 3/3 A kérdező kommentje:

2.

Az ugrik egybolt ne ugy ertsd,hogy ha bulikazni akarunk,vagy csak nincs kedvunk a gyerekekhez.

Csap pl.ha az egyik beteg volt es varhaton nem vegeztem az orvosnal vele,akkor anyost meg lehetett kerni,hogy lepjen el a masikert az oviba,anyumat nem.

Vagy ha a nagybevasarlas ugy jon ki,akkor ha megkerem vigyaz a gyerekekre,anyum nem.

Ilyenekre gondoltam.

Anyum mindig azzal kezdi ilyenkor,hogy ne b.ssz.tok mar ki velem,takaritok,fozok vagy akarmit csinal.vagy epp alszik.

En nem a nagyszuloknek szultem a gyerekeket de 3 gyereknel elofordul,hogy kozbejon valami es neha varatlan dolgok tortennek.

2018. jan. 8. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!