Apánk csinált egy orbitálisan nagy h. lyeséget, és a város jó nagy része megutálta, de nem csak őt hanem minket is végig szidnak. Tesóm, anyum és én nem voltunk benn a h. lyeségében, de nagyon nem értik meg. Mit tegyek/ünk?
Figyelt kérdés
Szerencsére van olyan aki minket apánk hülyesége miatt nem ítél el (persze apámat el), de kevesen vannak. Nem írnám le ide mit tett, mert benn volt a tv-ben is, hátha felismerne valaki. Ha sétálok az utcán megjegyzéseket tesznek, sugdolóznak-ami eleinte nem is zavart, de már minket is veszélyeztetnek. Apámat én is elítélem, a hülyeségét ország-világ láthatta, és tudhatja, hogy amit tett azzal a munkáját is elveszítheti.
Én és a bátyám 17 évesek vagyunk.
2018. jan. 6. 19:15
21/26 anonim válasza:
Hát én csak annyit olvasok, hogy nem ő lőtte le azt a szegény kutyát.
Mondjuk napi szinten olvasom a hireket..de igy nem ugrik be egy erőszak sem, ami olyan nagy port kavart volna (de olyan sem ami nem).
22/26 anonim válasza:
Jesszus! csak nem ő sz..rt bele a betlehemi jászolba ?
24/26 anonim válasza:
Bocs, de nekem az állatkínzás meg a gyilkosság és az erőszak az megbocsáthatatlan és minden normális embernek az. Itt igazából anyukádnak kellene elzavarnia apádat valamerre, hogy ne ti szívjatok miatta. Akkor is mondják majd nyilván, hogy "nézd, ott annak a köcsög Bélának a fia!", de legalább nem akarnak majd megverni, mert ha nem látják apádat akkor egy idő után csillapodik a dolog.
25/26 anonim válasza:
Szerintem az a faszi az, aki a menhelyen puceran verte a kutyakat es a szomszedban lako ferfi hallotta meg, hogy ugatnak nagyon a kutyak es o hivta a tulajt.
26/26 anonim válasza:
Nem tudom, nekem ez kimaradt, mert nem nézem a híreket. Viszont rühellem az állatkínzókat, szóval ha faterod valami ilyesmit csinált, akkor bocs, de nem tudom sajnálni. És valószínűleg (jobb esetben) én is beszólogatnék és azoknak a rokonainak is, akik -bár nem tehetnek semmiről-védik a mocskot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!