Apánk csinált egy orbitálisan nagy h. lyeséget, és a város jó nagy része megutálta, de nem csak őt hanem minket is végig szidnak. Tesóm, anyum és én nem voltunk benn a h. lyeségében, de nagyon nem értik meg. Mit tegyek/ünk?
Szerencsére van olyan aki minket apánk hülyesége miatt nem ítél el (persze apámat el), de kevesen vannak. Nem írnám le ide mit tett, mert benn volt a tv-ben is, hátha felismerne valaki. Ha sétálok az utcán megjegyzéseket tesznek, sugdolóznak-ami eleinte nem is zavart, de már minket is veszélyeztetnek. Apámat én is elítélem, a hülyeségét ország-világ láthatta, és tudhatja, hogy amit tett azzal a munkáját is elveszítheti.
Én és a bátyám 17 évesek vagyunk.
Akkor az állatkinzásra tippelek. Ha erőszak vagy gyilkosság akkor gondolom nemcsak azt irnád, hogy orbitálisan nagy hülyeség. Bár az állatkinzást is mélységesen elitéltem, sőt..az én szememben semmivel sem kevesebb mint a másik kettő.
Mindenesetre ezért nem itélem el azokat, akik nem vettek részt az adott bűncselekményben. Sajnálom, hogy Apád miatt titeket is a szájukra vesznek az emberek. Nem tudom, hogy Anyukád mit gondol a szituációról? Én inkább fognám a gyermekeimet és jó messzire költöznék. A gyermekeimet ne bántsa senki olyanért amiért nem felelőssek.
És most mi lesz? Anyukád kezében a sorsotok.
Ő mit tervez?
Fülöp kutya?
Remélem nem. Annak kb egy hónapja, mármint, hogy kimondták az itéletet stb.
Bár ott az egész család részese volt, szóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!