Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apánk csinált egy orbitálisan...

Apánk csinált egy orbitálisan nagy h. lyeséget, és a város jó nagy része megutálta, de nem csak őt hanem minket is végig szidnak. Tesóm, anyum és én nem voltunk benn a h. lyeségében, de nagyon nem értik meg. Mit tegyek/ünk?

Figyelt kérdés

Szerencsére van olyan aki minket apánk hülyesége miatt nem ítél el (persze apámat el), de kevesen vannak. Nem írnám le ide mit tett, mert benn volt a tv-ben is, hátha felismerne valaki. Ha sétálok az utcán megjegyzéseket tesznek, sugdolóznak-ami eleinte nem is zavart, de már minket is veszélyeztetnek. Apámat én is elítélem, a hülyeségét ország-világ láthatta, és tudhatja, hogy amit tett azzal a munkáját is elveszítheti.

Én és a bátyám 17 évesek vagyunk.

2018. jan. 6. 19:15
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem, nem ő lőtte le azt a szegény kutyust. Ennyit elárulhatok.
2018. jan. 6. 19:57
 12/26 anonim ***** válasza:
Legfeljebb elköltözni lehet, esetleg nevet változtatni. Egyébként meg minden csoda 3 napig tart. El fog ez az ügy is ülni.
2018. jan. 6. 19:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az állatkinzásra tippelek. Ha erőszak vagy gyilkosság akkor gondolom nemcsak azt irnád, hogy orbitálisan nagy hülyeség. Bár az állatkinzást is mélységesen elitéltem, sőt..az én szememben semmivel sem kevesebb mint a másik kettő.

Mindenesetre ezért nem itélem el azokat, akik nem vettek részt az adott bűncselekményben. Sajnálom, hogy Apád miatt titeket is a szájukra vesznek az emberek. Nem tudom, hogy Anyukád mit gondol a szituációról? Én inkább fognám a gyermekeimet és jó messzire költöznék. A gyermekeimet ne bántsa senki olyanért amiért nem felelőssek.

2018. jan. 6. 20:01
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha nem állatkínzó akkor erőszak? Gondolom csak nem gyilkolt...
2018. jan. 6. 20:02
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem gyilkolt. Anyánk sokkban van. A történet úgy 1 hónapja lett felhypeolva, de itt még ügy viselkednek, mint ha tegnap lett volna
2018. jan. 6. 20:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem fogják sajnos elfelejteni az biztos helyiek és környékbeliek sem és sajnos ez nem szimpla hülyeség volt valoszinü ,és az emberek ahogy az egyes leírta 3 dolgot nem néznek el és nem felejtenek el ,max ha olyan meszire költöztök apátok nélkül amenyire lehet és lakcimet váltotok akkor menekülnétek meg az emberek haragjátol de csak ha ti nem voltatok bene ,csak apád .
2018. jan. 6. 20:07
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

És most mi lesz? Anyukád kezében a sorsotok.

Ő mit tervez?

2018. jan. 6. 20:08
 18/26 anonim ***** válasza:
83%
Ez a hátránya annak, ha kisvárosban laksz...
2018. jan. 6. 20:21
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Fülöp kutya?

Remélem nem. Annak kb egy hónapja, mármint, hogy kimondták az itéletet stb.

Bár ott az egész család részese volt, szóval..

2018. jan. 6. 20:33
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt írta nem állatkínzás, tehát Fülöp nem. Nem is gyilkolt. Mivel az első szövegėbe a 3 ból egy volt a kėrdező válasza alapján így az erőszak maradt. Kėrdės nemk erőszak? Kiskorú a sėrtett?
2018. jan. 6. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!