Anyám miért ilyen? 16/f

Figyelt kérdés
Végre vannak barátaim és a másik városban akartam velük csavarogni velük, szerencsére van buszom, de azt mondta anya, hogy nem. Nem vagyok kinyalva, mert soha nem szoktam kérni szinte semmit, most másodjára kértem valamit, azt mondja nem. Tesóimnak bezzeg mindent megengedett, járhatnak bulizni, csavarogni, ott aludni, miközben kevesebb társaságuk volt és másik városban szintén. Tény, hogy szemtelenebb vagyok, de akkor miért kivételezik velem? Végre kimozdulhatnék a négyfal közül, erre neki áll ripacskodni.

2017. okt. 4. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem hinném hogy ki lennél nyalva, a lányok szoktak kinyalva lenni ;) Amúgy meg van valami ok amiért nem enged ki? Veszekedés, rossz tanulmányi átlag, nem segítesz sokat otthon? Tudod, próbáljátok megbeszélni miért nem enged el. Gondolom csak megkérdezted hogy miért ? Mosogass el, segíts neki, tanulj meg, ha csak félt meg minden, akkor találkozz velük akkor, amikor épp nincs otthon, mondjuk suli időben. Vagy kakild le aztán találkozz. Bezárni úgy sem fog a házba.
2017. okt. 4. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Biztosan van ennek egy háttere is, amit ide most nem írtál le, de egy biztos. Anyukád nem azért nem akart elengedni, mert szemtelenebb vagy. Szerintem kérdezd meg tőle mégegyszer, mondd meg hogy nem lesz semmi bajod, vigyázol magadra. Lássa hogy felelősségteljes vagy. Arra tudok még gondolni, hogy mivel eddig nem voltak annyira barátaid, nagyon hozzádkötődött és most félt téged.
2017. okt. 4. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Talán mert hétköznap van, és ilyenkor tanulni kéne délután? Hétvégén szerintem tuti elengedtek volna. Hétközben én se mehetek sehova, cserébe a péntek délutántól vasárnap délelőttig terjedő időszakban oda mehetek ahova szeretnék, ésszerű kereteken belül persze, és ha nem romlik az átlagom.
2017. okt. 4. 20:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Akartam vele beszélni, de olyan szinten makacs, hogy az már röhej.
2017. okt. 4. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
15%
Hétköznap én se engednélek.
2017. okt. 4. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:
3# Mondom van buszom... És van idő tanulni is...
2017. okt. 4. 20:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem bulizni megyek éjfélig, hanem hétig sétálni.
2017. okt. 4. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
24%

Egyszerű:

1. elmész szó nélkül csavarogni

2. beadod, hogy tanulni mész osztálytársadhoz (beadandó, csoportfeladat, ilyesmi)

2017. okt. 4. 21:04
 9/9 anonim ***** válasza:

8-as Nincs lelkiismeret furdalásod, hogy ilyeneket irkálsz?

Háát, ha hétre otthon leszel, miért ne mehetnél? Esetleg anyukád azt láthatja a barátaidban, hogy "lehúzhatnak"? Csavargás közben veszélyes dolgokat csinálhattok? Bár ezt nem gondolom, csak nem tudok mire gondolni. :(

2017. okt. 7. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!