Mit gondoltok, kinek van igaza anyósommal kapcsolatban?
Próbáld azt megbeszélni a nejeddel, hogy anyós pénzét elveszitek tőle, és azt ti osztjátok be neki. Hogy jusson gyógyszerre, kajára, rezsire neki, tehát amire szüksége van.
Viszont ne tudja jósnőre és hasonló baromságokra elkölteni.
Ha anyós ebbe nem egyezik bele, akkor nem támogatjátok és pont.
ugyan ez volt a szitu nálunk, én előre megmondtam, hogy ha támogatni fogja a szüleit, akkor felejtsen el
első alkalommal beadtam a válási papírokat és mivel munkanêlküli, a gyerekek is hozzám kerültek
15 vagyok
teljes döbbenet volt, meg tagadás, aztán jött hogy milyen szemét vagyok, majd hogy a gyereket nem adja
Öcsémnél ugyan ez volt! Asszony a munkanélküli sorozatnéző szüleit szponzorálta öcsém pénzén. Ő nem dolgozott mert valahogy sose vették fel sehova, vagy ha valami sikerült is, pár hét után felmondott valami kifogással. Évekig ment ez, aztán költözhetett haza a családjához. A poén, hogy azóta elment dolgozni és ő tartja el a fetrengőket!
A probléma kedves kérdező nem maga a pénz, hanem hogy a feleségednek többet jelent az anyja, mint a kapcsolatotok. Már hazudozik is, és ki tudja hány dolog van, amiről még nem is tudsz. Nem fog megváltozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!