Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok, kinek van...

Mit gondoltok, kinek van igaza anyósommal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A feleségemmel sokat veszekszünk mostanában. Az ő anyjának pénz kéne. Ő támogatná, de szerintem nem érdemli meg a vén szatyor. Rosszul bánik a pénzzel, hülyeségekre veri el a nyugdíját. Senki sem kényszerítette, hogy mindenféle jósnőre, meg "csodagyógyszerre" költsön, de megtette, és most ül a gödörben. Ami engem illet, nem szeretnék mellé ülni. A feleségemmel harmóniánmban éltünk, és sok konfliktust megoldottunk, ezt kivéve. Amóta tart ez a dolog, egyre jobban megromlik a kapcsolatunk. Korábban közös kasszán voltunk és együtt döntöttünk minden kiadásról. Csak arra költöttünk, amiben mindketten megegyeztünk. Én sem vettem meg azt, amit a feleségem megvétózott, annak ellenére, hogy a kétszeresét tettem hozzá az életünkhöz, minden hónapban. Erre az őrületre pedig én mondtam nemet, mert az anyja egy feneketlen kút. A feleségem hetekig duzzogott és utólag elmondta, hogy kevésbé feltűnő dolgokkal támogatta ez alatt is az anyját, pl otthonról vitte levelenként az igazi gyógyszert, meg csomagolt az ebédből stb. Nem haragudtam rá, de megoldás kellett, ezért megegyeztünk, hogy pénzügyileg önállóak leszünk. A számlákat én rendezem és ő adja a felét, a bevásárlásokat pedig általában ő intézi és én adom a felét. A fiúnknak nagyjából veszünk egyformán dolgokat. Megegyeztünk, hogy ami vele kapcsolatos, azt nem számoljuk el egymás felé. Innentől ő támogathatta az anyját a saját pénzén és sokáig újra szent volt a béke. Aztán egyszer elém állt, hogy az adott hónapban legyek megértő, és fizessek ki én minden rezsit, mert magán orvoshoz vitte az anyját és nincs egy fillére sem. Mondta, mondta a magáét, hogy anyuka így meg úgy szenvedett, ő meg nem bírta nézni, hogy várnia kell, mert későre kapott időpontot a szakrendelésre, ezért elcipelte egy magándokihoz. Nem haragudtam rá, mondtam, előfordul az ilyen. Azóta viszont többször is előkerült a dolog, hogy ha nem is ilyen nagy összegben, de én álltam több mindent, mert őt lehúzta az anyja. Most már ott tartunk, hogy közvetve mégis én pénzelem azt az őrült nőt. Mit kéne tennem?
2018. jan. 4. 18:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
az meg szerintem belefert, hogy etellel, ezzel azzal tamogatta az anyjat, de azert mindennek van hatara. penzt biztos hogy en se adnek az anyjanak, foleg nem igy, hogy tenyleg hulyesegekre veri el.
2018. jan. 4. 19:29
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Én sajnos megértem a nejedet,bár neked is igazad van. Hajtja a kötelesség az anyja felé,sajnálja őt biztos,akármilyen akkor is az anyja. Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Néha nekem is segitenem kellett anyámnak pénzzel,aminek a párom nem örült,mert tudtuk hogy sosem adja vissza.
2018. jan. 4. 19:33
 13/30 anonim ***** válasza:
92%

Próbáld azt megbeszélni a nejeddel, hogy anyós pénzét elveszitek tőle, és azt ti osztjátok be neki. Hogy jusson gyógyszerre, kajára, rezsire neki, tehát amire szüksége van.

Viszont ne tudja jósnőre és hasonló baromságokra elkölteni.

Ha anyós ebbe nem egyezik bele, akkor nem támogatjátok és pont.

2018. jan. 4. 19:41
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
nehogy adj egy fillért is. üljön csak az anyuka a gödörben, majd valamelyik tisztánlátó őstáltosa kihozza őt 750ft/percért
2018. jan. 4. 19:46
 15/30 anonim ***** válasza:
87%

ugyan ez volt a szitu nálunk, én előre megmondtam, hogy ha támogatni fogja a szüleit, akkor felejtsen el

első alkalommal beadtam a válási papírokat és mivel munkanêlküli, a gyerekek is hozzám kerültek

2018. jan. 4. 19:57
 16/30 acelsziv ***** válasza:
96%
15: Tehát nemhogy pénze nem volt, de még a tiédet tolta az anyjáéknak a kikötésed ellenére... Kemény. És mit szólt a váláshoz?
2018. jan. 4. 20:22
 17/30 anonim ***** válasza:
95%
A párom exénél is ez volt. Akkor telt be a pohár, amikor anyósék egy havi fizetést elvertek hülyeségekre, mert megkapták a bankkártyát, hogy bevásároljanak a családi ebédre. Onnantól az exnek minden pénzzel el kellett számolni.
2018. jan. 4. 20:33
 18/30 anonim ***** válasza:
95%

15 vagyok

teljes döbbenet volt, meg tagadás, aztán jött hogy milyen szemét vagyok, majd hogy a gyereket nem adja

2018. jan. 4. 20:40
 19/30 anonim ***** válasza:
97%

Öcsémnél ugyan ez volt! Asszony a munkanélküli sorozatnéző szüleit szponzorálta öcsém pénzén. Ő nem dolgozott mert valahogy sose vették fel sehova, vagy ha valami sikerült is, pár hét után felmondott valami kifogással. Évekig ment ez, aztán költözhetett haza a családjához. A poén, hogy azóta elment dolgozni és ő tartja el a fetrengőket!

A probléma kedves kérdező nem maga a pénz, hanem hogy a feleségednek többet jelent az anyja, mint a kapcsolatotok. Már hazudozik is, és ki tudja hány dolog van, amiről még nem is tudsz. Nem fog megváltozni...

2018. jan. 4. 21:34
 20/30 anonim ***** válasza:
96%
Egyetértek a fentebb szólókkal, nyugodtan beadhatod már most a válópert, úgy is az lesz a vége.
2018. jan. 4. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!