F/20 Már nembírom a szüleim viselkedését, Mégis mi legyen így?
"Tulajdonképpen két pofont érdemelnél," - szerintem visszaadná a Kérdező - legalábbis, ha magamból indulok ki.
Kérdező, én megértelek, középiskolás koromban engem is háztartásbeli anyával vert a sors... és eljött az a pillanat, amikor már csak ordítva tudtunk egymással kommunikálni, mert hogy túl sok ideje maradt "csak jót akarni"...
Hát elég nagy a különbség, hogy középiskolás; vagy 20 éves és kijárta a középiskolát és nem dolgozik.
Jelen esetben az utcára is kirakhatnák a kérdezőt a szülei, akár még ma. Egy középiskolást nem.
"Jelen esetben az utcára is kirakhatnák a kérdezőt a szülei" - khmmm... persze, hosszas procedura után, ha sem tulajdona sem haszonélvezete nincs az ingatlanban... de ez mellékes is, nem tudom, hogy a fenébe képzeli egy szülő, hogy ráerőszakolhatja a gyerekére (ha középiskolás, ha kijárta) a saját gondolkodásmódját, értékrendjét, elveit???
Persze itt a kérdésben a magyarázat:
"(Ha netán bizonyos dolgokat másként látunk vagy más véleménnyel vagyunk dolgokról, akkor leszidnak, mintha 5 évesek lennénk, elmondanak mindennek, hogy szégyeljük magunkat és majd a jó Isten bocsásson meg nekünk, amiért a szüleink ellen vagyunk. " valószínűleg vallási fanatikusok...
Hát igen.
Van egy olyan gondolkodásmódja, elve a "gonosz" szülőnek, hogy aki kijárta az iskoláját, az kezdjen el dolgozni.
Nem is tudom, miért erőszakolja ezt rá a gyerekére.
Azt meg se merném kérdezni, hogy a házimunkába besegít-e a kérdező.
Vagy hogy mivel telik el neki a napja felkeléstől lefekvésig. Ugye te sem gondolod, hogy napi 8-10 órában állást keres, önéletrajzokat ír és állásinterjúkra jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!