Mit csináljak ha már nem birom lelkileg a viselkedését?
*előrukkolok
Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon nehéz ellenállni tekintve, hogy én is utólag jöttem rá, hogy ezt szeretném tanulni. Emiatt halasztanom kell egy évet, sajnos ezt nem jelöltem meg. Pont most lenne szükségem valami támogatásra... Rajta kívűl mindenki örül nekem, meg mindenki szerint illik is hozzám.. De itthon vagyok legtöbbet, ha elmegyek otthonról hivogat, már nagyon-nagyon elegem van... Hiába próbálom meggyőzni erről, csak a folyamatos szánalmát érzem
Akkor el kell döntened, hogy mennyire vagy okos. Ha az vagy, akkor a dietetikusok világa egy kicsit kevés lesz neked. Oda, legalábbis itthon, nem a legokosabb lánykák mennek tanulni. Óriási különbség van egy egyetemi és egy főiskolai képzés között. A fősuli inkább olyan, mint egy erősebb gimnázium, ahol egy adott szakmára betanítanak és aztán csak ahhoz értesz, itthon ráadásul nagyon kevés gyakorlati tudást ad. Az egyetemek pedig széles-látókörű, választani és fejlődni képes embereket tanítanak ki. Szerintem anyukádnak is ez a baja. Ha egy másik, jó hírű egyetemi szakot jelölsz meg, akkor van miről beszélnetek, így viszont egy buta fellángolásnak tűnik.
Ha felvettek az orvosira, akkor kezd el, közben tájékozódj a másik szakról is, akár egy-egy órára is bemehetsz. De csak azért kihagyni egy évet, mert utolsó pillanatban meggondoltad magad, nagy butaságnak tűnik.
Abban van egyedül igazad, hogy az orvosi nehéz és, ha semmilyen motivációt nem találsz benne, akkor nem érdemes végigszenvedni. De valamilyen kevésbé éles váltással jobban járnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!