F/20 Már nembírom a szüleim viselkedését, Mégis mi legyen így?
Az én szüleim náald rosszabbak.
Ugyanugy nem élek, soha nem éltem káros szenvedélyeken, nem bulizok meg stb meg stb.
Nem iszok, nem drogozok, nem dohányzok.
Segitek a szüleimnek, és mégis csunyán bezsélnek, velem sokszor azt mondják ha nem költözök el innenm feljelentetenk , és stb.
Tehát régóta mondom már magamban, és másnak is ezt mondom, ha csaka rosszat akarják a gyereküknek akkor, minek kell hogy megszülessen?
"folyton itthon van mert ithon van a munkája,ápoló,csak takarit főz,végülis ennyi"
Ettől a mondattól viszketni kezdett a tenyerem, hogy jól szájon vágjalak.
Te meg a sulit már kijártad, épp munkát keresel. Jól gondolom, hogy a suli júniusban fejeződött be? Azóta lébecolsz otthon? Csodálkozol, hogy a szüleid szerint soha nem lesz semmid? Csodálkozol, hogy ki vannak akadva rád és feszültség van otthon?
Szüleid élete szerinted egy nagy csőd... Azért el tudják tartani magukat és két gyereküket. Ez csőd egy olyan ember szerint, aki saját magát se tudná eltartani?
Amiben vagy, az a MamaHotel átka.
"sulit már kijártam,épp munkát keresek."
20 évesnek mondod magad, akkor viszont elég régen vége a suli-idődnek.
"ők akarják előirni a felnőtt gyerekeiknek, hogy hogyan éljék az életüket és minden áron irányitani akarnak"
Ez mellébeszélés! Felnőtt gyerek már képes önálló életre, ha MamaHotel lakója is, hozzájárulni tud a ccsalád létfenntartásához.
"Végtelenül korlátoltak és emiatt képtelenek meglátni a saját hibáikat."
Tőled, mint kívülállótól megkérdem, mi a véleményed az intelligenciáról?
Korlátoltnak és hibásaknak nevezed őket, mert megengedik, hogy 20 éves létedre otthon lébecolj és követelőzz?
Én a helyükben azt tenném, mint azzal a bizonyos macskával.
Én is jól szájba vernélek. Kinek képzeled te magad. Mit pattogsz? T.karodj el dolgozni ne otthon ülj.
"én érzem bennük az inteligencia hiányát" És ezt te lemerted írni? Először is az inteLLigencia 2 L! Másodszor 20 évesen azért sírsz hogy a szüleid ki vannak akadva rád mert egy semmirekellő vagy?! Gratulálok neked.
Én a szüleid helyében ki is bsználak otthonról hogy megtanuld a rendet.
Azért lehetnének kedvesebbek veled.Kicsit kellene öztönözni a munkakeresés felgyorsítására.Neked pedig mihamarabb munkát találni és minden heppi :D
Nem tudom ezzel mi a baj.Szerintem teljesen egyértelmű mi legyen így.
22f
Bocsánat, ezt elkapkodtam, de javítom.
.
kommented:
"Nem mondom hogy nemcsinál semmit,csak az munkája ami a háztartás,aznkívűl nemdolgozik.minden nap itthonvan."
Kérdésedben:
"mert ithon van a munkája,ápoló,csak takarit főz,végülis ennyi"
Ennyire futja, hogy ellentmondasz önmagadnak?
Igen, elolvastam. A helyesírásod pocsék, üvölt a megfogalmazásodból a butaság. Mellette a léhűtő vagy. Tulajdonképpen két pofont érdemelnél, utána pedig egy reptetést azokkal a cuccaiddal együtt, ami a saját pénzedből van.
Szüleidet nagyon sajnálom, biztos, hogy nem ilyen lusta gyereket akartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!