Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum tartozik es nem adja...

Anyum tartozik es nem adja vissza. Mit tegyek? 16L

Figyelt kérdés
60k-val tartozik nekem es mar hetek ota igeri hogy visszaadja, de mindig azt mondja majd holnap. Nincs megszorulva ra, nem ertem miert nem kepes visszaadni. Mit tegyek?
2017. dec. 29. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
73%
Remélem ennél nagyobb boldogsága soha nem lesz senkinek, mint hogy itt lepontozzák a normális véleményeket
2017. dec. 30. 18:20
 72/74 anonim válasza:
22%

Én is (69,72) jól lettem pontozva :)

Semmi rosszindulat nem volt a válaszaimban. Szerettem volna normális hangvételben, hasznosat írni.

Semmi gond, én is fiatal vagyok, elhiszem, hogy nehéz a szülőkkel, de azt mondom senki se kezdje haraggal az új évet! :)

Őszintén kívánok ismeretlenül is mindenkinek boldog új évet!

2017. dec. 30. 18:30
 73/74 anonim ***** válasza:
88%

Ja, nagy jótett lenyúlni az ajándékba kapott és megőrzésre átvett pénzt.

Kicsit jogászkodjunk. Azt írta a kislány, hogy ha kell anyunak a pénz, tegye el. Nem így működik. Ha csak elteszi, az a Btk szerint lopás.

Ha a rábízott pénzt költi el, akkor meg sikkasztás.

Most lehet azzal a dumával jönni, ami itt megszokott a 12 éves kisgyerekektől, hogy a rendőrségen kiröhögik, de ez ostobaság. Senkit sem röhögnek ki, akit megkárosítottak. Nem a kérdezőnek kéne nekiesni, amiért szeretné viszakapni a jogos tulajdonát, hanem elgondolkodni, miért támadjátok ennyire. Irigység? Szerintem igen.

2017. dec. 30. 18:38
 74/74 anonim válasza:
35%

Én nem támadom, nem vagyok irigy :) Mire legyek irigy? A 60 ezer forintra? Én is kaphatok annyit a születésnapomra.

Ez még mindig csak az egyik oldal. Nem mondtam, hogy helyes az anyuka döntése...

Csak saját magamból (!) kiindulva tudom, hogy van amikor túlzunk. Nem mondhatjuk, hogy 100 %, hogy ilyen rossz anyukája van. Lehet ők már meg is beszélték. :)

Mostmar tényleg boldog új évet! Nincs kedvem már ilyen negatív témával foglalkozni, csak hasznos választ akartam adni.

2017. dec. 30. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!