Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum tartozik es nem adja...

Anyum tartozik es nem adja vissza. Mit tegyek? 16L

Figyelt kérdés
60k-val tartozik nekem es mar hetek ota igeri hogy visszaadja, de mindig azt mondja majd holnap. Nincs megszorulva ra, nem ertem miert nem kepes visszaadni. Mit tegyek?
2017. dec. 29. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
78%
Főleg nem kérek pénzt mig kiskoru a gyerek,az oroljun h enni kap szuloket szokták otthagyni 18 évesen,nem a gyerek kérte h szuljem meg..
2017. dec. 29. 22:01
 22/74 anonim ***** válasza:
82%

19-es,te ritka.fas...z.

Tehát az anyja,aki egyébként saját döntése végett szülte meg a gyerekét a lánya pénzét élete végéig el fogja venni?

Max. kérhet tőle az anyja,nem önkényesen elvenni.

Majd amikor tőled is elveszik az utolsót akkor beszélj.

2017. dec. 29. 22:03
 23/74 anonim ***** válasza:
20%
Ti itt tényleg mind ennyire hülyék vagytok? Ti odaadnátok 60 ezret a 16 éves lányotoknak, hogy költse, amire akarja? Hátha elszórja mindenféle szarra, meg bulizásra? Nem véletlenül tehette el az anyja. Nyilván tudja, hogy a kedves kislányra nem lehet nagyobb összeget bízni. Valószínűleg ő eltette neki, és majd ha kicsit több esze lesz, és jobban fogja becsülni a pénzt, akkor majd megkapja.
2017. dec. 29. 22:04
 24/74 Zoli780806 ***** válasza:
31%
tehát akkor kijelenthetjük, hogy az anyja tolvaj és minden fekete vagy fehér?
2017. dec. 29. 22:04
 25/74 anonim ***** válasza:
82%

1.A gyerek kapta a pénzt.

2.Az az ő tulajdona.

3.Az anyja egy napot nem dolgozott azért a pénzért.

4.A gyerek sem,viszont AJÁNDÉKKÉNT KAPTA.

5.A gyerek dönti el,hogy mikor,mire,mennyit és holt költ.

6.Ha elb.....assza,akkor így járt.

7.Csak a saját hibáiból fog tanulni.

8.Aki csak úgy önkényesen,elveszi más pénzét,anélkül,hogy megindokolná,az igen,az szépe behúzta a másik pénzét.

9.Nem ismeritek a kérdező lány,így lesztek szívesek megtartani magatoknak az előítéletes ..azságaitokat.

10.Én sem ismerem,de engem is húztak már le pénzzel.

2017. dec. 29. 22:10
 26/74 anonim ***** válasza:
59%
Utolsonál a pont. Csak az érti akit már lehuztak.
2017. dec. 29. 22:12
 27/74 A kérdező kommentje:
Istenem, ne vitazzatok mar ezen. Az a penz a fenykepezogepemhez menne, mert egy ujra akarok beruhazni. Igen, lehet ez egy nagy baromsag, de szeptember ota nezegetem, ezzel a 60k-val epp, hogy kijonne. Anyumat amugyse nagyon erdekli, hogy mire koltom a penzem, mivel az allitolag az “enyem”.
2017. dec. 29. 22:20
 28/74 anonim ***** válasza:
82%
Az összes hozzászólásból a 2 értékelhető válasz, ami valóban válasz volt a kerdésre az az volt, hogy vagy szólj azoknak akiktől kaptad, vagy más emberek előtt is kérdezz rá.
2017. dec. 29. 22:29
 29/74 anonim ***** válasza:
88%

tedd azt amit én tettem 14 évesen

hangosan megmondtam a nagyinak, hogy mindenki hallja, hogy nagyon kedves, de ne adja oda, én azt úgyse látom soha, inkább adja a másik unokának

na utána amit a nagyitól kaptak szüleim, azt nem tették zsebre

2017. dec. 29. 22:36
 30/74 anonim ***** válasza:
77%
És tudja, hogy azt a fényképezőgépet akarod megveni? Talán mondd el neki, hogy már rég kinézted, pont hiányzik hozzá ez az összeg, hátha....
2017. dec. 29. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!