Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum tartozik es nem adja...

Anyum tartozik es nem adja vissza. Mit tegyek? 16L

Figyelt kérdés
60k-val tartozik nekem es mar hetek ota igeri hogy visszaadja, de mindig azt mondja majd holnap. Nincs megszorulva ra, nem ertem miert nem kepes visszaadni. Mit tegyek?
2017. dec. 29. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
3%

Kiskoru nem is vasarolhat efyedul a hetkoznapi szuksegletet meghalado dolgokat.

Kerd kesobb vissza. A gyerek nem mindig van tisztaban a valos anyagi helyzettel.

Lehet, karacsonykor kicsit megszorult es januarban visszakapod.

2017. dec. 29. 22:38
 32/74 anonim ***** válasza:
5%
Valószínűleg már megetted, megittad, felvetted, lehúztad, lemosott, befedett, szépített a nyomorult pénzed. Számold össze mennyibe fáj havonta a kívánságaid, amik nem azonosak a kötelező ellátással.
2017. dec. 29. 22:43
 33/74 anonim ***** válasza:
4%
Nem tudom megérteni az ilyet. Nálunk nincs ilyen a szűk családban, hogy valaki tartozik valakinek.... egy háztartásban éltek, akkor hogyan lehetne tartozni? Ennyi erővel, vedd úgy, hogy elkezdted visszafizetni a pénzt amit a pelenkákra költött neked.
2017. dec. 29. 22:46
 34/74 anonim ***** válasza:
95%

"Kiskoru nem is vasarolhat efyedul a hetkoznapi szuksegletet meghalado dolgokat."

Mért tán személyit kérnek ha elmész venni egy fényképezőt? honnan jön ennyi embernek ez a sok fas-zság.

És mielőtt valaki beszólna én már tavaly végeztem az egyetemen de ebbe a korba ünnepekkor mi is kaptunk ennyit tesóimmal és sose volt semelyik szülőnknek oly remek ötlete hogy ne költsd hülyeségre elveszem. Ő kapta ha akarja gyűjti (én mindig gyűjtöttem) de öcsém kb mindent azonnal elköltött..

Ha meg rossz anyagi helyzet miatt kérte el az más...

2017. dec. 29. 22:49
 35/74 anonim ***** válasza:
95%
Ha eljutok arra a szánnalmas szintre h a gyerekem pelenkáját felszámolom,felhánytorgatom lojjenek fejbe.
2017. dec. 29. 22:50
 36/74 anonim ***** válasza:
4%
Latom sikerult megfogni a lenyeget. Egy haztartas, egy kassza, legalabbis nalunk ez igy van. Ha nekem van, az anyukamnak is van. Es tudok fontossagi sorrendet tartani.
2017. dec. 29. 22:54
 37/74 anonim ***** válasza:
56%
Kulon kassza,alap nálunk,abbol nincs a gyakorin nyávogás h ki tartozik kinek,ki fizesse vissza a pelenkát.
2017. dec. 29. 22:56
 38/74 anonim ***** válasza:
89%
Szomoru dolgok ezek.
2017. dec. 29. 22:57
 39/74 anonim ***** válasza:
90%

Mik vagytok ti b+?A pelenka-maffia?

Tudjátok mit?

Jó,vegye el a pénzét,de majd amikor idős lesz az anyukája és a lánya házában fog élni,akkor a lánya lestoppolhatja majd az anyja nyugdíját ugye?

2017. dec. 29. 23:20
 40/74 anonim ***** válasza:
19%

De jó kis kérdés ez,valahogy mindenki kicsit igazságosztónak érezheti magát végre és kiadhatja magából a feszültséget,ha más világnézetűvel vitatkozhat...

Valójában meg ahol minden héten wellness van és a legnagyobb probléma az új fényképezőgép,ott pont nem érdekel hogy mi lett a 60 ezer zsebpénzzel.

2017. dec. 29. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!