Mit tehetek ebben a helyzetben?
Férfiemberként pontosan emlékszem, hogy ifjú koromban -sportolóként- milyen étel mennyiségeket tüntettem el anélkül, hogy egy deka is felszaladt volna.
2-3 adag repeta szinte mindennapos volt úgy, hogy egy-két óra múlva már ismét éhes voltam.
Anyám pl. nem győzte olyan ütemben sütni a palacsintát, ahogyan ettem. 15-20 pali simán lecsúszott.
Vagyis azt akarom mondani ezzel, hogy nem kis kiadás egy egyedül kereső anyának, egy ereje teljében lévő 19 éves fiatalembert pluszban etetni egyetlen fizetésből.
A fiú lehet, hogy nem is tud a szűkös anyagi helyzetetekről, de a lányodnak már ennyi idősen fel kellene fognia ezt! Mindenképpen beszélj vele négyszemközt erről.
Akár ki is számolhatod neki egy papíron a plusz kiadásokat, ami gyaníthatóan havi több tízezres tétel lehet.
A lányod egy igazi energia-vámpír.
Neked a véredet szívja, a pasijának meg a ....
...a...az erejét.
Higgadtan beszéld át vele, hogy mi a bajod a dologgal.
És nem, nem az a bajod, hogy nálatok eszik, hanem az, hogy ez pénzbe kerül, amit neked kell finanszíroznod.
19 éves a lányod, jogilag is felnőtt, aki 4 évente az ország sorsáról is dönthet. Kezeld így és ő is így tekintsen magára. Az élet meg nem egy film, itt elfogy a pénz, ha sokat költ az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!