19 éves középiskolás lányom barátja rendszeresen nálunk alszik. Persze amikor lehet napközben is sokszor itt van.Ez az első kapcsolata,de mivel már nagykorú nem szóltam bele. A fiújával semmi bajom,értelmes és kedves velem és a lányommal is. A problémám hogy amikor itt van a lányom ugye neki is készít vacsorát, olykor reggelit, illetve ritkán ebéd. Én ezt meg is érteném és adnék is szívesen csakhogy nem telik rá. Egyedül nevelem plusz egy hitel, és hát az étel sokba kerül. Szóba hoztam a lányomnak hogy a fiú miért eszik nálunk, erre végtelenül megharagudott rám, azt mondta elköltözik mert velem nem lehet együtt élni. Igazán én sem tudom igazam volt-e, van-e megoldás egy ilyen helyzetre?
20-as, megmondtad a frankót. Szerintem is ez a dolog lényege.
2017. dec. 29. 20:01
22/37 anonim válasza:
"szerintem a lányom ezért irigynek és szívtelennek gondol" - ezt tedd helyre.
Ha 19 évesen nem érti meg az anyagi problémáitokat, akkor nem lehet vele mit kezdeni.
2017. dec. 29. 20:02
23/37 anonim válasza:
Mondjuk arról nem beszélve, hogy ha rendszeresen Nálatok alszik a srác, az +1 személy esti zuhanyozása vagy fürdése.
Mi az oka, hogy a srácékhoz nem járnak ottalvósra?
2017. dec. 29. 20:03
24/37 A kérdező kommentje:
Nem fürdik nálunk, közel lakik az anyukája, hazamegy napközben ott fürdik. Gondolom nálunk szeretnek jobban lenni mert mindig itt vannak.
2017. dec. 29. 20:22
25/37 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel hazamehetne enni is ha közel lakik az anyukája és ott fürdik....
2017. dec. 29. 20:34
26/37 anonim válasza:
Persze.. Inkább te fizess mint az ő anyja. Kicsit számítónak tűnik a csávó.
2017. dec. 29. 20:48
27/37 anonim válasza:
Azért egy 19 éves emberrel, csak meg lehet értetni, hogy nem a párjával van bajod, hanem az anyagi lehetőségeitek korlátozottak.
2017. dec. 29. 20:49
28/37 anonim válasza:
"Azért egy 19 éves emberrel, csak meg lehet értetni, hogy nem a párjával van bajod, hanem az anyagi lehetőségeitek korlátozottak." Kivéve ha a tizenkilenc éves nagy ivben tesz rá, mert ő szerelmes... Csak jó lenne hogyha felfogná. a való életben a szerelem nem győz le mindent.. főleg ha egy dolgozó ember mással fizetteti az egész havi kajáját. A kisasszony meg könnyen jótékonykodik az anyja munkájából. Ha sminkre, meg ilyen fölösleges sza.rokra telik, akkor segíthetne otthon hogy ne legyen rossz az anyagi helyzet. Egy gerinces ember felmérné mire kell a pénz.
2017. dec. 29. 21:05
29/37 anonim válasza:
En voltam ugyanebben a szituacioban pont 18-19evesen, anyukam ugyanigy egyedul nevelte az ocsemet es engem, tanari fizetesbol, hitellel, es az akkori baratom nagyon sokat volt nalunk, amibol rengeteg konfliktus volt, ugyanigy az anyagi okok miatt. En ezt akkor egyaltalan nem ertettem meg, nagyon haragudtam anyumra. Nem is jottunk ki jol, amig otthon laktam. Ezek miatt a dolgok miatt rogton elkoltoztem, ahogy elkezdtem dolgozni, es par even belul persze megertettem, hogy igaza volt. Azota eltelt tiz ev, a kapcsolatunk lenyegeben az elkoltozesem utan rendezodott, es nagyon jo azota is. En azt mondom, hogy amig nem dolgozik es nem erzekeli a sajat boren, hogy mennyiben van egy haztartas, addig o sem fogja megerteni ezt. De majd rajon. Nagyon banom en is, hogy nem ertettem meg anno anyukamat, es emiatt mennyi veszekedesunk volt.. Hat sajnos az akkori enemnek ennyi tapasztalata volt az eletrol
2017. dec. 29. 21:20
30/37 anonim válasza:
Nem kell agyra főre bevásárolni.
A lánya 19 éves ugye. Ha diákmunkázik, akkor abból a pénzből tessék beleadni a kajába és nincs gond.
Amúgy birom az ilyen fenyegetéseket. Mégis hova költözne? Sirva szaladna vissza 1 nap után, mert nem tudná fizetni a költségek felét sem.
Szépen nyugis hangnemben kell közölni vele, hogy semmi baj azzal, hogy itt eszik a barátja, de tessék beleadni, hiszen két felnőtt emberről van szó. Egyedül nagyon nehéz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!