Mit tehetek ebben a helyzetben?
fúú, nehéz helyzet
a szülei nem komplettek, nagyanyáméknál is az volt, hogy csak az egyik gyereket szerették..........nem értem, hogy ilyen hogy lehet egyáltalán
olyan embernek kéne felhívni a család figyelmét erre a dologra, akit tisztelnek, megbíznak benne....esetleg valami rokont kéne értesíteni vagy mondom egy olyan embert kell találnod akit a barátnőd szülei bírnak, tisztelnek és hallgatnak rá, aki rátudná őket ébreszteni, hogy rohadtul nem jó ez így azzal meg nem lesz jobb, ha ezért lebasszák a lányukat. az ő lányuk, szeretniük kéne és gondoskodni róla. esetleg ez a "szeretett bátyus" is mondhatná nekik, hogy "hahó! itt van a húgom, vele is törődni kéne és nem csicskáztatni meg basztatni folyton" bár nem tudom, hogy ő milyen személyiség
amúgy hány éves a barátnőd és a bátyja??
hát, körülbelül 19 lehet... Sajnos a családjával még nem találkoztam, ők nagyon messze laknak tőlem. Szóval még csak rokont se tudok értesíteni.
A bátyja egy felfújt hólyag, legalábbis én így tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!