Szerintem nem kell ezt túldramatizálni. Biztos vagyok benne, hogy nem az utcasarokra akar kiállni párezer Ft/menetre...Látja magáról, hogy szép, csinos, és azt is, hogy az ilyeneknek áll a világ. Kaphat olyan pasit is, amilyet akar, nem kell beérnie a maradékkal, nem kell kompromisszumokat kötnie. Egy jóképű pénzes pasi ugyan milyen lányt választ? Egy átlagos szürke egeret, mert szép a lelke? Ugyan már... A Disney herceg sem hájas, lepukkant tramplival jön össze, hanem a csinos szépséggel. Ez a helyzet, aki tagadja, csak önámítással él. Nem feltétlen helyes értékrend, de miért adná alább, ha megkaphatja a sokkal jobbat is?
2017. dec. 30. 06:33
32/40 anonim válasza:
Az egyetemista lanyok minimalis szamban prostik.
Akik diakkent hirdetnek, azoknak igen kis resze valoban diak, csak marketingfogas.
2017. dec. 30. 06:45
33/40 anonim válasza:
#31: az nem prosti.
2017. dec. 30. 06:46
34/40 anonim válasza:
Jaj, nehogy mar elhiggyetek, hogy ezt egy anya irta ide.
2017. dec. 30. 06:49
35/40 anonim válasza:
33-nak.
Ha a lány ezt mondta: "Ezt a testet nem azért kaptam, hogy szellemi munkát végezzek", akkor az már csak az anyuka kombinálása, hogy prosti akar lenni...A mondatban szó sincs erről.
2017. dec. 30. 06:55
36/40 anonim válasza:
nem gondolod, hogy egy 17 éves szava komoly lehet??? :D én is mondtam anyámnak halál komoly arccal dolgokat, de soha nem vette komolyan.
2017. dec. 30. 13:45
37/40 anonim válasza:
Az nem prosti aki anyagi biztonságért házasodik? Minden nőben ott a prosti valahol maradjunk annyiban. Csak van akinek más az érteke..
2017. dec. 30. 13:49
38/40 anonim válasza:
...és mint tudjuk, a legdrágább prosti a feleség!
2017. dec. 31. 10:39
39/40 anonim válasza:
"Utolso nézz korul neten hogy hirdetik magukat a egyetemista kislányok?"
Veled ellentétben nem nézegetek ilyen oldalakat, nincs rá szükségem.:D És, szintén veled ellentétben, én jártam egyetemre. Ezt a hülyeséget a nemi bajról pedig biztosan nem saját tapasztalatból vetted, egyetemista lányokat "vizsgálva".:D
2017. dec. 31. 11:38
40/40 anonim válasza:
Bp.-en az összes söröző, terasz és bár dugig van "egyetemista" lányokkal.
Csak egy kis + "diákmunka" lehet, amiből telik erre minden nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!