Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a lányotok ezeket...

Zavarna, ha a lányotok ezeket a műtéteket, beavatkozásokat szeretné?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Eddig ami "nem igazi" rajtam azok a körmeim (géllakk), a fogaimat fehérítem és 2 hónapja van műszempillám (2d, szóval nem olyan, amiről távolról ordít, hogy nem igazi).

Szeretném feltöltetni az ajkaimat (hyaluronsavval, tehát ha nem tetszik, elmúlik és max. nem csináltatom meg újra), megműttetni az orromat és a B-s melleim helyett C-s kosarat.

Szerintetek ez sok?

Igazából nem vagyok csúnya, meg nem azért teszem, mert bárkinek szeretnék megfelelni, hanem magam miatt.

2017. jún. 11. 16:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Engem zavarna, hogy a lányom ahelyett, hogy a saját önbizalmát növelné, hogy hinne magában, ehelyett bazári majmot csinál magából. Minden mű lesz belőle.

Persze hiába mondanám, hogy a férfiak 99 %-a utálja ezeket a mű dolgokat.

Egy biztos. Felnőtt lányomnak elmondhatom a véleményemet erről, de nem dönthetek helyette. Ha ezt a hülyeséget akarja, csinálja, de én ezekért tuti nem adnék pénzt.

2017. jún. 11. 16:28
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Max egy extrém,életet megkeserìtő karvaly orr műtétével értenék egyet,de mivel nagykorú nem tudnék vele mit csinálni. Esetleg akkor,ha nekem szülőnek kellene finanszírozni ezt az önmegvalósítást.
2017. jún. 11. 16:31
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
Igen zavarna hogy a lanyom ugy fog a mutetek utan kinezni mint egy darab muanyag. Ha tenyleg lenne ok ra akkor nem szolnek semmit, de igy nem tamogatnam, bar tiltani sem tudnam.
2017. jún. 11. 16:38
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

Engem nem zavar, az ő dolga mit tesz a testével, de elbeszélgetnék vele ezen műtétek lehetséges negatív mellékhatásairól.

Másodszor, ha ő fizeti és nem velünk akarja finanszíroztatni.

2017. jún. 11. 16:39
 5/18 sweetchocolate ***** válasza:
39%

Szerintem ne tedd. Barmilyen ferfi is lesz a parod, ugy fogadjon el, amilyen vagy. A fogfeheritessel nincs gond, de a tobbit ne csinald, en azt tanacsolom, vagy ha mar megcsinaltad, ahogy lehet, csinald vissza. Legjobb a termeszetesseg. Nagyobb mellet se akarj, gondold vegig, cipelni kell hany even at.. szerintem sok fiunak nem gond ha nem akkora nagy mint egy gorogdinnye :D nekem amugy bejonnek a kismellu lanyok is, es nagymellu lanyok is. Nem az a lenyeg.

23/f

2017. jún. 11. 16:49
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a b /c kozt nincs tul nagy kulonbseg, ennyiert nem eri meg kes ala fekudni!

A muszempillat se ertem nalad, ha eszre se lehet venni, akkor minek?? :D

A gellakot meg ne is soroljuk ide, az kb a koromlakk szintjen van.

Ha a lanyom lennel, magadnak fizetned es elmultal 18, akkor elmondanam ugyanezt, amit leirtam. Megcsinaltathatod, de tok felesleges.

2017. jún. 11. 17:01
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
Igen, zavarna. Ha talál magán valamilyen súlyos esztétikai hibát, ami tényleg gátolja az életben, párkapcsolatban (AA-s cicik, görbe orr, óriási szőrös anyajegy, ocsmány műtéti heg), nyilván megérteném. De itt most az az érzésem, hogy inkább a (nem létező) tökéletesség lenne a cél. De az soha nem jön el... Ezt így már rossz iránynak tartanám.
2017. jún. 11. 17:15
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

Így szokott ez kezdődni. De aztán valahogy az ember lányát elkapja a gépszíj, és 30 évesen arra eszmél, hogy egyetlen eredeti elem sincs már rajta.

Persze a te életed, és a te döntésed.

Nekem is van, amit megcsináltatnék, pl. mellfelvarrás implantátum nélkül (hízás, majd fogyás következtében kialakult kinyúlt bőr miatt), és egy lézeres szemműtét, de még vívódom.

2017. jún. 11. 17:19
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Engem nem zavarna, ha ezeket a műtéteket önerőből finanszírozná illetve az esztétikusság határain bellül maradna.
2017. jún. 11. 17:27
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem zavarna. De ha nincs semmi ertelme, akkor megprobalnam Lebeszelni. Föleg, ha nagykoru, akkor ugyis azt csinal amit akar. A Mi csaladunkban sajnos mindenkinek log a melle, csaladi örökseg, remelem hamarosan összegyülik ra a penz es akkor meg tudom mütetni. Es ha a most 3 eves lanyomnak is ilyen mellei lesznek, Akkor termeszetesen tamogatni fogom....
2017. jún. 11. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!