Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a lányotok ezeket...

Zavarna, ha a lányotok ezeket a műtéteket, beavatkozásokat szeretné?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Eddig ami "nem igazi" rajtam azok a körmeim (géllakk), a fogaimat fehérítem és 2 hónapja van műszempillám (2d, szóval nem olyan, amiről távolról ordít, hogy nem igazi).

Szeretném feltöltetni az ajkaimat (hyaluronsavval, tehát ha nem tetszik, elmúlik és max. nem csináltatom meg újra), megműttetni az orromat és a B-s melleim helyett C-s kosarat.

Szerintetek ez sok?

Igazából nem vagyok csúnya, meg nem azért teszem, mert bárkinek szeretnék megfelelni, hanem magam miatt.

2017. jún. 11. 16:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem ezt a "fogadd el magad" dumát. Ha van lehetőségem javítani magamon, akkor miért érjem be a "csúnyább" énemmel?

Én támogatnám a lányomat, persze észszerű kereteken belül. Nekem is volt már plasztikai műtétem és valószínűleg idősebb koromban is lesz még.

2017. jún. 11. 18:42
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Ez a "javítás önmagamon" eléggé relatív. Ha állandóan negatív visszajelzéseket kapsz, akkor megértem, de valaki, akinek igazából semmi szégyellnivalója nincs, az csak ront a helyzeten ezekkel a műtétekkel.
2017. jún. 11. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
A műtéteket nem támogatnám, de természetesen felnőtt nő vagy, a saját pénzedből, saját döntésed alapján azt teszel, amit jónak látsz. De én nem feküdnék feleslegesen műtőasztalra, csak azért hogy egy kosárral nagyobb mellméretem legyen (nem, nincs nagy mellem). Minden altatásnak, műtétnek vannak ugyanis kockázatai, akár bele is lehet halni. Sima szépészeti műtétért én nem tenném ki magam ennek, és a lányomnak is azt javasolnám, hogy ne tegye.
2017. jún. 11. 20:47
 14/18 Metionin ***** válasza:
43%
Ha felnőtt és van rá pénze, akkor nem szólhatnék bele úgysem. A giganagy műszempilla szerintem nem szép, az ajakfeltöltést és a mellnagyobbítást (pláne ha eleve tök normális B kosarad van) hülyeségnek tartom. Az orrműtét attól függ, hogy milyen az eredeti orr, ha nagyon nagy, görbe vagy kampós, teljesen megértem, de ha csak ilyen sztár-orrot szeretne, akkor azt is a pénzkidobás kategóriába sorolnám. Ha kérné a véleményemet, elmondanám neki ezeket de nyilván nem szabhatnám meg hogy a saját péntéből felnőttként mit csináltat.
2017. jún. 11. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:
48%

Nem támogatnám!

Mivan ha a műtét nem sikerül?

2017. jún. 11. 23:23
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
A mai médiakultúra érezteti a hatását. A külsőségek mindenk felett!
2017. jún. 12. 08:04
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

Ez a munkajahoz elorejutasahoz kell ?

Remelem nem

Torekszem arra a gyerekeim a belsot talpaljak tanuljanak dolgozzanak

Ne a kulso legyen fontos

2017. jún. 12. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:
39%

Én sem támogatnám.

Nekem A-s mellem van, koszonom szepen, jol vannak ugy, ahogy vannak. :) pont nem lepi at az ingerkuszobomet egy mellmeret.

Oszinten, nagyon irigyellek. Mert te ugymond csak kedvtelesbol mutetned meg magad. Nekem viszont muszaj, eyg genetikai betegseg miatt. Idokozonkent ujra es ujra vagnak, hetekig nem tudok felkelni az ágyból.

Ha a helyedben lehetnek, a fejemben meg nem fordulna ilyesmi. Orulj, hogy egeszseges vagy! Ez a legfontosabb! :)

2017. jún. 17. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!