Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám senkinek tart, mit...

Anyukám senkinek tart, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apám már egészen fiatalon rájöttem,hogy egy idegbeteg aki semmi szeretet nem mutat felém,ezt már feldolgoztam sok átsírt este után. Talán az is segített ,hogy azt hittem anyám más,ő se mutatott igazán érzelmeket ,de ő gondoskodott rólam mindig. Én mindig csodáltam őt és soha egy rossz szót nem mondtam rá, de az ünnepek alatt most,hogy otthon vagyok nagyon feszülten vislekdik velem. Amikor a közelében vagyok ideges és kiabál, és rosszakat mondott rám,degradált pedig semmi de semmi rosszat nem tettem. Már feltűnt az utóbbi egy évben hogy amikor itt vagyok mindig csak a hibát keresi bennem,de most a beszólásaival úgy megbántott,hogy azóta is csak sírok. Enni sem bírok, már 3. napja. Egyszerűen kikészít,hogy látom őt nem izgatja amit mondott,pedig mondtam neki,hogy nekem nagyon fáj. Ti,hogy dolgoztátok fel akinek hasonlóak a szülei? Az a baj én nagyon érzékeny vagyok és annyira kikészített ez a mostani,hogy nem tudom hogyan tovább.
2017. dec. 29. 09:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na jó.. fárasztó az önsajnálaodt. Csináltál valamit amitől kiakadt, ráerőszakolják hogy még ő kérjen bocsánatot.. Te meg nyafogsz felnőtt létedre hogy depis lettél, mert valaki rád mert szólni, Keress szakembert, mert komoly bajok vannak veled. Nem is csodálom ha anyukád besokallt tőled.
2017. dec. 29. 19:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Semmi miatt hordott le azért nem is írtam a pontos történéseket,mert szó szerint a semmi miatt. Egyébként azóta bocsánatot kért rendesen ,ő is meg én is sírtunk és megbeszéltük a dolgokat,úgyhogy azóta minden rendben van:)
2018. jan. 1. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!