Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám senkinek tart, mit...

Anyukám senkinek tart, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apám már egészen fiatalon rájöttem,hogy egy idegbeteg aki semmi szeretet nem mutat felém,ezt már feldolgoztam sok átsírt este után. Talán az is segített ,hogy azt hittem anyám más,ő se mutatott igazán érzelmeket ,de ő gondoskodott rólam mindig. Én mindig csodáltam őt és soha egy rossz szót nem mondtam rá, de az ünnepek alatt most,hogy otthon vagyok nagyon feszülten vislekdik velem. Amikor a közelében vagyok ideges és kiabál, és rosszakat mondott rám,degradált pedig semmi de semmi rosszat nem tettem. Már feltűnt az utóbbi egy évben hogy amikor itt vagyok mindig csak a hibát keresi bennem,de most a beszólásaival úgy megbántott,hogy azóta is csak sírok. Enni sem bírok, már 3. napja. Egyszerűen kikészít,hogy látom őt nem izgatja amit mondott,pedig mondtam neki,hogy nekem nagyon fáj. Ti,hogy dolgoztátok fel akinek hasonlóak a szülei? Az a baj én nagyon érzékeny vagyok és annyira kikészített ez a mostani,hogy nem tudom hogyan tovább.
2017. dec. 29. 09:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Legyél valaki.
2017. dec. 29. 09:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Minek mész haza? Hívnak? Nem kell menni, inkább oda menj ahol szívesen átnak. Jó vagy neki boxzsáknak semmi tobb. MérgEzok szulok konyvét olvasd el.
2017. dec. 29. 09:57
 3/12 anonim ***** válasza:
13%
Nem lehet, hogy van abban némi igazság, amit mondott? Az tud igazán fájni...
2017. dec. 29. 10:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Mert hova mennék ,ha nem haza a szüleimhez karácsonykor? Mások családjához menjek lábatlankodni?

Nem gondolom,hogy igazság alapja lenne annak amiket mondott, csak egyszerűen égetően fájt,mert nem szoktam meg tőle,hogy így beszéljen velem. Csalódtam benne, és nem tudom,hogy álljak fel amikor tudom hogy senkire nem számíthatok. Nincs párom akire támaszkodjak, a barátok meg olyanok,hogy oké tudok nekik panaszkodni meghallgatnak de nyilván nem tudják pótolni azt ami hiányzik.

2017. dec. 29. 10:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy fáj, de ahelyett hogy magaddal foglalkoznál, kideríthetnéd ANYUKÁDNAK mi a baja, mitől van ennyire rossz idegállapotban. Őszintén. Én itt csak annyit látok hogy NEKED fáj, TE érzékeny vagy, TE nem ettél... Felnőtt embernek ennél kicsit vastagabb bőre kellne hogy legyen. Abba is halálosan bele lehet ám fáradni, hogy egy családtag körül lábujjhegyen kell járni, mert jaj, ne bántsuk meg az érzékeny lelkecskéjét, ha csúnyábban néztünk rá, vagy éppen nekünk is rossz napunk mer lenni. Lépj ki a gyerekes önzésből, és esetleg derítsd ki, nincs -e valami nagy baj anyukád életében...
2017. dec. 29. 10:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Igazából itt nincs más megoldás: el kell engedni. A szüleim ilyen téren pár fokkal rosszabbak, mint a tieid, én is nagyon sok mindennel próbálkoztam, de semmi nem hatott: hát elengedtem. Persze ez nem azt jelenti, hogy zárj feléjük, hiszen bármikor jöhet a változás, meg mégiscsak a szüleid, csak ne várj tőlük semmit, és ne bízd rájuk a lelki dolgaidat, mert visszaélnek vele.
2017. dec. 29. 10:33
 7/12 anonim válasza:
Azokhoz menj, akik elfogadnak, és nem másokhoz hasonlítanak! NE HAGYD ELNYOMI MAGAD!!!!
2017. dec. 29. 11:07
 8/12 A kérdező kommentje:

5, szóval még ezekután,hogy velem ordítozik mert éppen olyan kedve van és degradál én menjek oda mint egy rongy és kérdezzem meg,hogy jaj ugyan miért utálsz te engem? Amikor úgy beszélt velem ahogy én teljesen normális hangnemben mondtam,hogy ugyan mi a bajod? Rajtam vezeted le a feszültséged? Mondtam azt is,hogy nagyon rosszul esik amit csinál velem,de csak ordítozott. Majd miután apám unszolta,hogy kérjen tőlem bocsánatot akkor elváltoztatott hangon,felsőbbrendűen kimondta,hogy jajj akkor bocsánat. De olyan stílusban,hogy bár ne tette volna.

Azóta se rám se nézett még,egy szót nem szólt hozzám.Ellenben nevetgél mindenkivel és feltűnően jókedve van. Én meg itt vagyok a depressziómmal amit azóta okozott, és szerintm nem normális ,hogy még soha nem kaptam kedves szavakat vagy ölelést tőle,de ettől függetlenül tiszteltem őt és jó anyának tartottam. Viszont most megmutatta az igazi énjét,és kezdek rájönni,hogy valójában utál engem,és ez annyira borzalmas érzés,hogy bár élnek a szüleid olyan mintha nem is lennének. Levegőnek vesz és egyáltalán nem érdeklem,ha meghalnék szerintem örülnének nagyon ,hogy egy "gonddal" kevesebb.

2017. dec. 29. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nincs megelégedve az életviteleddel, és ennek hangot is ad. Nagyon kerülöd, hogy eláruld, mit is kritzált, ez gyanús.
2017. dec. 29. 12:33
 10/12 anonim ***** válasza:
#8: Nem kell, úgy odamenned hozzá, mint egy "rongy", csak normális hangon megkérdezni tőle, hogy mi a baja veled. Aztán a válasz alapján eldöntheted, hogy van- e még értelme hazajárnod.
2017. dec. 29. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!