Az anyám mindenkinek elmondta helyettem, hogy terhes vagyok. Hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Nagyon korai terhességemet elmondtam anyukámnak, mert ez az első és megbíztam benne. Ezerszer megkértem, hogy maradjon koztunk (felek a vetelestol). Masnapra mindenki tudta. A varos, a facebook, a rokonok, baratok. Napok ota csalodott vagyok, neha sirok. Miert vette el tolem azt az oromot, hogy elmondhassam annak, akinek szerettem volna? Annyira fáj. Sokszor nem is tudom hogy orult vagyok, hogy ennyire rosszul esik, vagy tenyleg megbizhatatlan es pletykas..2017. dec. 28. 12:29
21/23 anonim válasza:
20# ezzel egyeértek. Nem csak a gyerekinknek, hanem a szüleinknek is meg kéne tanulniuk, hogy mit szabad/illik kirakni magukról vagy másokról. Meg azt is, hogy nem kell minden kamuoldalt megnyitni és kèszpénznek venni a tartalmát.
22/23 anonim válasza:
Cserében te is híreszteld el anyádról, hogy nem sikerült kikezeltetnie a hüvelygombáját.
23/23 anonim válasza:
A facéra kirakott hálóinges-szülőszobás felvételről annyit, hogy mi ilyet (meg olyat, amin a baba szopik és látszik a feleségem melle) a nagyszülőknek sem adtunk, még papírkép formájában sem, pláne nem digitálisan.
Szerintem ez a legtisztább ügy. Ha adsz másnak egy képet magadról, pláne digitális formában, akkor onnantól nem tudod követni az útját. Tehát maguk a szülők is lehetnének óvatosabbak. Illetve feleségemben van annyi szemérem, hogy nem szeretné, ha akár csak az anyósa/apósa/sógora látná a mellét, tehát már csak ezért sem adtunk ilyen képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!