Az anyám mindenkinek elmondta helyettem, hogy terhes vagyok. Hogyan kezeljem?
Huuu hát én is nagyon mérges lennék a helyedben.
(mi mondjuk mindenkinek a 12.hét után mondtuk el,akármennyire is bízunk 1-2 emberben!!)
Próbálj megnyugodni,visszacsinálni már nem lehet.Mostmár tudod h kell hozzáállni anyukadhoz!mond meg neki h hatalmasat csalódtál benne és tartozkodobb leszel mostantól!
Érthető, ha rosszul esett.
Az lep meg, hogy anyukádat születésed óta ismered, mégis félreismerted. Most már egy tanulsággal okosabb vagy, máskor majd óvatosabb leszel.
Beszélj vele hogy hiba volt, és ha így áll hozzá akkor sajnos nem tudsz benne bízni és pl. a nemét sem fogod hamarabb elmondani neki mint másoknak.
Nálunk anyós mondta el a sógoromnak meg rokonoknak, mondjuk nem érdekelt mert amúgysem vagyunk a rokonaikkal nagy kapcsolatban, de legalább megtudtuk hogy nem megbízható.
Amikor megszületett, férjem küldött rólunk hármunkról szülőszobás-hálóinges (!) képet telón, apósom feldobta FB-ra és fogadta a gratulaciókat....na azt nem tette zsebre. Le is szedette vele férjem amint megláttuk (2-3 órával utána szólt egyik rokon hogy tudunk-e róla)
Nálunk is hasonló volt, megkértem nevelőapám hogy 12. hétig csak a család tudja, még aznap kirakta facebookra hogy nagymama lesz anyukám..
Fél város ismeri őt, és nem értette miért akadok ki mert hogy azt rak ki facebookra amit akar ..
Én tanultam ebből, sok mindent te se tudsz tenni mint hogy ha lesz tesó nem jelented be nekik csak ha már te is úgy akarod hogy mindenki tudja, akkor majd fog koppani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!