Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám mindenkinek elmondta...

Az anyám mindenkinek elmondta helyettem, hogy terhes vagyok. Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Nagyon korai terhességemet elmondtam anyukámnak, mert ez az első és megbíztam benne. Ezerszer megkértem, hogy maradjon koztunk (felek a vetelestol). Masnapra mindenki tudta. A varos, a facebook, a rokonok, baratok. Napok ota csalodott vagyok, neha sirok. Miert vette el tolem azt az oromot, hogy elmondhassam annak, akinek szerettem volna? Annyira fáj. Sokszor nem is tudom hogy orult vagyok, hogy ennyire rosszul esik, vagy tenyleg megbizhatatlan es pletykas..
2017. dec. 28. 12:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10%
Azért elképesztő, hogy ennyire nem ismered az anyádat...
2017. dec. 28. 13:44
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Szomorú hogy élvezze az örömödet. A baba nemèt ne áruld el neki és ha megkérdezi, miért mondd meg hogy csalódtál benne, hiszen megkerted hogy tartsa a száját, de mégis elpletykálta a dolgot mindenkinek.

És ne félj a vetéléstől, nem lesz baj! Minden jót!

2017. dec. 28. 13:50
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Élvezze helyett elvette
2017. dec. 28. 13:51
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Idős? Demens? Vagy mi baja van? Normális ember ilyet nem csinál. Vagy totál szenilis vagy direkt akart kicseszni veled.
2017. dec. 28. 13:57
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem idős, csak szeret a figyelem kozeppontjaban lenni. Egy jo sztoriert kepes baratsagokat felaldozni.. csak nem tudtam, hogy a csaladjaval is ilyen.
2017. dec. 28. 14:02
 16/23 anonim ***** válasza:
6%

nem értem. ha veletek történik valami csodálatos dolog, ti nem akarjátok világgá kürtölni? csak mert bennem ez van, hogy eldicsekednék vele mindenkinek. van aki csak az igazán nagy dolgokat mondja el. lehet a muter is ilyen, és nem tudta nem elmondani ezt a hatalmas hírt.

Nem védeni akarom a kérdező anyukáját, de nem feltétlen van az, hogy "ennyire nem ismeri".

Kérdező! legalább rájöttél, hogy ekkora horderejű dolgot nem szabad elmondani anyukádnak :)

2017. dec. 28. 14:04
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Én ezek után biztos, hogy EGYSZER leülnék vele, elmondanám neki higgadtan, hogy mélységesen csalódtál, viszont ezek után nem óhajtod beavatni semmibe, majd ha megszületett a gyerek, UTÁNA szólsz neki. És ehhez tartanám is magam, nem hívnám se telefonon, nem beszélnék vele. Ezzel a kőkemény leckével szerintem egy kicsit észhez lehetne téríteni.
2017. dec. 28. 14:04
 18/23 anonim ***** válasza:
99%
Még az én anyukám, aki mindennel dicsekszik, is kibírta, hogy hallgasson, pedig oda-vissza volt, mikor véletlen rájött és a remélt választ adtuk (egy bizonyos gyógyszert kértem tőle, mert mást nem szedhettem, és konkrétan rákérdezett, hogy terhes vagyok-e). Amint megadtuk az "engedélyt", hogy mondhatja, mert mi már közöltük azokkal személyesen, akivel akartuk, ne aggódj, itt is zengett a város, a munkahelye, a bolt, és bárki megtudta, aki csak ráköszönt az utcán! Így vicces volt, de a te esetedben ez nagyon fájó. Sajnálom!
2017. dec. 28. 14:05
 19/23 anonim ***** válasza:
96%
16-os: Itt másról is szó van. A terhesség elején a legnagyobb az esély a vetélésre. Érthető, ha nem akarja az ember közzé kürtölni a hírt, hogy pár hónap múlva mindenki mosolyogva érdeklődjön, a vetélésen átesett asszony meg ordítani tudna a keserűségtől. Ha csak a legszűkebb család tudta addig a terhességet, akkor nem fog a legtávolabbi ismerős érdeklődni fél év múlva.
2017. dec. 28. 14:56
 20/23 anonim ***** válasza:
98%

Azért durva, amiket még itt írtatok (hálóinges-szülőszobás fotó kiposztolása após részéről).

Egyre inkább az az érzésem, hogy kb. a mai 50-60-as korosztály NEM TUDJA a Facét normálisan HASZNÁLNI.Úgy értem, akkor, és arra, amikor kell, és mások, (a felnőtt gyerekeik) magán szféráját tiszteletben tartva.

(És még ők mondják a fiatalokra.)

2017. dec. 28. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!