Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves lányok! Ez nálatok is...

16 éves lányok! Ez nálatok is így van?

Figyelt kérdés
Ha vesztek ruhát azt a saját pénzekből veszitek?

2017. dec. 27. 13:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Minden kamasz gyerekunk diakmunkazott abbol vasarolt maganak mindent.

Koran onnalo gazdalkodasra tanitottuk oket

2017. dec. 27. 16:00
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Megvettek nekem. Egy 16 evesnek honnan lenne penze? A zsebpenz nem erre valo.
2017. dec. 27. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Nekem 18 évesen is a szüleim fizetik a ruháimat és úgy összességében mindenemet. Rendszeres zsebpénzt nem kaptam sosem, ha kellett valamire akkor kértem és adtak, illetve minden egyebet pl. ruhák, használati tárgyak, sulis cuccok ők fizetnek. Ünnepekre szoktam kapni pénzt, azt általában arra költöm, amire éppen szeretném pl. mozi, pizza, könyv, ékszer, smink stb., de volt, hogy ruhát vagy cipőt vettem belőle. Nem dolgozom, nincsen saját keresetem, úgyhogy nem tudnék magamnak minden szükséges dolgot megvenni.
2017. dec. 27. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
Ennyi idősen anyám vásárolt nekem.
2017. dec. 27. 17:54
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Én már jópár éve sajnos majdnem csak pézt kapok szülinapra/névnap/karácsonyra a családtól. Így nekem ebből kell állnom a kiadásaimat. (ruhaneműk, mozi, busz és vonatjegyek, massolnivalók, elektronikai eszközök, belépők stb.)
2017. dec. 27. 18:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Havi 10e kapok zsebpenzt nem koltom el mind hanem felre is teszek belole mert jogsit szeretnek jovore

Van h veszek belole ruhat (evi 2-3x max) de leginkabb anyaval szoktam vasarolni menni. Van h magatol meglep egy nadraggal vagy felsovel

2017. dec. 28. 07:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is a szüleim vedzik.
2018. márc. 16. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!