Arany iPhone 8 fiúnak karira? Szerintetek gáz? Lányos? Ti szülőként megsértődnétek, ha a gyereketek eladná, és másikat venne?
Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 14:12
11/24 anonim válasza:
Sajnálom az embereket akiknek ekkora problémáik vannak...
12/24 anonim válasza:
Köszönöm, nem kell sajnálni! Ne mással törődj, hanem a sajat dolgoddal, és lehet nem fogsz irigykedni!
13/24 anonim válasza:
Én nem adnám el, mert ugyan annyiért nem tudja eladni amennyiért neki vették. Viszont ha még nem is használta, akkor biztos kicserélik egy más színre.
14/24 anonim válasza:
Az én iphoneom arany színű, maximum képeken tűnhet rózsaszínesnek, mert egyáltalán nem az. De egyébként úgyis kell hozzá egy tok, az lehet bármilyen színű/mintájú, nem kötelező áttetszőnek lennie. A főgomb karimája meg alig látszik. Szóval ha lányosnak is találja, akkor sem kötelező azt mindenkinek látnia
15/24 anonim válasza:
Rózsaszín régen a fiúk színe volt...
16/24 anonim válasza:
Örülüljön hogy kapott, ne pedig a színene hisztizzen mint valami 6 éves.
17/24 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, de lányos szín. Mindenesetre az iPhone-okra rengeteg féle előlapot, hátlapot lehet kapni, tehát csak a színe miatt eladni bizony sértő dolog az ajándékozóra nézve.
Én megsértődnék, ha eladná.
18/24 anonim válasza:
9. Akinek nem olyan telefonja van, az mocsokban él?
Különleges szemlélet.
19/24 anonim válasza:
18# nem hanem válaszban érzödő irígység.... járd végig az ilyen kérdéseket és látni fogod... aki nem teheti meg az egyből felveszi a flegma stílust, és vagy egyből támad, vagy egyből közhelyeket puffogtat...
20/24 anonim válasza:
# 14 Hányas iPhone-od van? Az iPhone 8 aranya egyáltalán nem olyan, mint a korábbiak. Inkább valamiféle átmenet a korábbi szériák goldja és rose goldja között.
A korábbi aranyakra én is azt mondanám, hogy uniszex, de azért ez eléggé lányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!