Tanácsot kérek?

Figyelt kérdés

A feleségem elhagyott, és a fiam velem maradt. Ez még 2013-ban történt.

Ezen a héten láthatáskor összebalhéztak. Csak annyit tudok, hogy az anyja megint sértegette, ő meg megverte. Természetesen nem az én felbujtásomra. Tudom, hogy az ex-nejem mekkora barom, de a törvény kötelez, hogy oda kell adnom neki.

Beszéltem a fiammal, de ő csak annyit mondott, hogy sokadszorra sértegette, lehülyézte őt, mire besokalt, és nekiment.

Most meg az a szemét femináci feljelentéssel fenyeget, hogy elcs*ssze a karácsonyt.

Mit tegyek?

2017. dec. 22. 16:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
A gyerek verte meg az Anyát emberek... no comment..
2017. dec. 22. 16:57
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Hogy jön ide a feminácizás? Ha nem jössz ezzel a bunkó jelzővel, egy az egyben veled szimpatizáltam volna kérdező. A fiad pedig nem verheti meg az anyját következmények nélkül. Jelentgesse csak fel a nejed, akkor a gyereked is elmesélheti mióta bántalmazza verbálisan az az idióta nő. ( És nem, semmi femináci, mert ku.rvára semmi köze a feminizmushoz egy agybeteg, gyermekbántalmazó nőnek)
2017. dec. 22. 16:58
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

A feleségedet annak idején te választottad, akkor jó volt? Ha nem hagyott volna el még mindig jó lenne? Most meg lehordod mindennek, ordas nagy bunko stb...

A gyerek megverte az anyját. No comment...

Erre nincs mentség, a nevelésén el lehet gondolkodni, hogy ilyen fiut neveltél, aki megveri az anyját. Utolsó aljas cselekedet.

Ne a fiadat mentegesd, mert erre nincs mentség.

Az anyja akármit is mond, megverni nem lehet. Vissza lehet beszélni, ennyi. A fiadnak ő adott életet, nélküle ő sem lenne. Anyát, nőt nem verünk, milyen fiut neveltél? Az agresszió nem megoldás semmire.

Én azért mindkét oldalt meghallgatnám, biztos nem ennyire egyoldalu mint amit itt elmondtál.

2017. dec. 23. 07:44
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha az anyja kotványul beszél vele, akkor nem "nekimenni" kell hanem magasról le$z@rni. Nem neked. A fiadnak.
2017. dec. 23. 08:27
 15/18 A kérdező kommentje:

"A feleségedet annak idején te választottad, akkor jó volt?"

Igen. Akkor jó vlt.

"Ha nem hagyott volna el még mindig jó lenne?"

Igen. Ez természetes.

"Most meg lehordod mindennek, ordas nagy bunko stb..."

Még jó hogy.

"A gyerek megverte az anyját. No comment..."

Szerintem attól, hogy az anyja még egy viselkedési minimumot be kel tartania. Szigorított láthatást kell kérnem januártól.

Muszáj.

Ami a többi baromságot illeti: a nők gyakran kiprovokálják maguknak az alpári nyelvükkel. A férfi üt, a nő sérteget. Ennyi.

Szigorított láthatás kell. A fiam már többé nem akarja látni.

Ha pedig képtelen vagy felfogni, hogy milyen viselkedési zavarokat okozhat, ha egy anya elhagyja a fiát, akkor sajnállak.

2017. dec. 23. 19:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem csodálom hogy így viselkedik a fiad ha ezt tanulja tőled. Ha baja van akkor hagyja ott vagy pofázzon vissza de ne menjen neki. És te még bele is beveled hogy ez oké.
2017. dec. 23. 21:15
 17/18 anonim ***** válasza:
58%

A legnagyobb baj, hogy te semmi kivetni valót nem látsz abban, hogy a fiad megverte az anyját. Neked ez természetes. Nincs is miröl beszélni.

Remélem az anyja feljelenti, és csak tudd, kiskoru gyermek tetteiért te vagy a felelős!

2017. dec. 23. 21:58
 18/18 A kérdező kommentje:

Az a baj veled, hogy csak kötekedni akarsz. nem fogod fel, hogy a genetika kevés az anyasághoz. Több is kell. (Most képzeld el,ha egy erőszakos apát ütött volna meg. Nem háborognál ennyit.)

Ha nem érted, nem tudom,h goy sajnáljalak, vagy örüljek neki.

2017. dec. 24. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!