Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nagyon ellenzi hogy a...

Anyám nagyon ellenzi hogy a barátomnál aludjak, normális ez ilyen korban?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a barátom 21 éves, anyám kétszer találkozott vele amikor itt volt nálunk, és nagyon örült neki, mondta is, hogy hú de kedves és aranyos. 6 hónapja vagyunk együtt. Mondtam anyámnak, hogy most hétvégén áthívott a barátom és hogy ottalszom. Erre teljesen felháborodott, hogy ez mennyire korai, amin én meglepődtem, mert fél év az szerintem már minden, csak nem korai. Szerinte egy év körül lenne az ideális. Mondtam neki hogy nekem ne tilsta meg hogy a barátommal töltsek egy napot, és azt is mondtam hogy nem értem a reakcióját. Tudni kell rólam, hogy teljesen normális lány vagyok, értelmes ember módjára viselkedem. Ami ebben a szituban még vicces, hogy a barátommal már 3 hónap után lefeküdtünk, de én nem szeretek ilyeneket közölni itthon, főleg mivel ismerem a reakciókat, meg nem is tartozik másra szerintem. Szóval a lényeg, hogy emiatt kicsit feszült vagyok már, hogy két napja próbál lebeszélni arról, hogy ottaludjak (mert megtiltani nem tudja, nem is fogja). Normális ez? Miért nem örül inkább annak, hogy normális kapcsolatom van, fejlődök a barátom mellett, illetve annak ellenére hogy kiskoromban molesztáltak és azt mondták vszeg nem is fogok tudni kialakítani rendes kapcsolatot, lássunk csodát itt vagyok. És őszintén szólva én is azt hittem, hogy nem lesz párom a zárkózottságom és félelmeim miatt. Belegondolva én szerintem boldog lennék, hogy a gyerekemnek sikerült túllendülnie egy traumán.
2017. dec. 21. 22:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, benne van a kérdésben, hogy nem a karácsonyra fúj az anyuci: "Erre teljesen felháborodott, hogy ez mennyire korai, amin én meglepődtem, mert fél év az szerintem már minden, csak nem korai. Szerinte egy év körül lenne az ideális."
2017. dec. 22. 09:27
 22/27 anonim ***** válasza:
95%
Ha attól fél, hogy lefekszel vele, akkor jobb lenne közölni, hogy már rég túl vagytok rajta (nem kell részletezni, nem tartozik rá), nem normális, hogy ennyire félt. Ha meg attól retteg, hogy teherbe esel, akkor mondd neki, hogy mindig ügyeltek a védekezésre. 18 évesen már te felelsz saját magadért és a jövődért.
2017. dec. 22. 10:38
 23/27 anonim ***** válasza:
Valóban nem a karácsonyra fúj anyuci, de én látok rá esélyt, hogy amiatt stresszesebb és azért nem hajlandó erről beszélgetni komolyabban.
2017. dec. 22. 12:59
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár sokan lehet félreértettétek a karácsony dolgot. A barátom egy albérletben van itt pesten és egyedül van :D. A szüleihez 23-án megy haza, magyarul együtt fogunk hazamenni csak ki-ki más más városba. Anyámnak ma bevásároltam, kitakarítottam és kimostam, megköszönte, hogy már csak főzés maradt, azt is 24-én szoktuk csinálni. Tehát a karácsony bármilyen hihetetlen, tényleg nem probléma jelenleg. :) És máskor nem tudnék ottaludni a barátomnál, mert amúgy az egyetemista lakótársai otthon szoktak lenni, de most ünnep miatt mindenki hazament a szüleihez.
2017. dec. 22. 15:15
 25/27 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy már lecsengett, de akkor meg ha te sem a szüleiddel laksz, akkor x km távolságból nem fognak rájönni hogy hol alszol... :D
2017. dec. 28. 12:59
 26/27 anonim ***** válasza:
48%
Aki kielégítetlen az frusztrált lesz. Látszik az irigy kommenteken akik egy 18 évestol is irigylik h pájával boldogan egyutt legyen. Nem csak ágyban lehet éjjel csinálni ez neg a másik. Biztos savanyú a szolo. Ezeket szokták megcsalni.. Aztán még a fiatalok nemi életére is irigyek van h a saját anyjuk is mert frusztrált h még a 18 éves lányának is van neki meg semmi ez fáj nagyon.
2017. dec. 28. 18:42
 27/27 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a hét? Ott aludtál végül?
2017. dec. 29. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!