Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nagyon ellenzi hogy a...

Anyám nagyon ellenzi hogy a barátomnál aludjak, normális ez ilyen korban?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a barátom 21 éves, anyám kétszer találkozott vele amikor itt volt nálunk, és nagyon örült neki, mondta is, hogy hú de kedves és aranyos. 6 hónapja vagyunk együtt. Mondtam anyámnak, hogy most hétvégén áthívott a barátom és hogy ottalszom. Erre teljesen felháborodott, hogy ez mennyire korai, amin én meglepődtem, mert fél év az szerintem már minden, csak nem korai. Szerinte egy év körül lenne az ideális. Mondtam neki hogy nekem ne tilsta meg hogy a barátommal töltsek egy napot, és azt is mondtam hogy nem értem a reakcióját. Tudni kell rólam, hogy teljesen normális lány vagyok, értelmes ember módjára viselkedem. Ami ebben a szituban még vicces, hogy a barátommal már 3 hónap után lefeküdtünk, de én nem szeretek ilyeneket közölni itthon, főleg mivel ismerem a reakciókat, meg nem is tartozik másra szerintem. Szóval a lényeg, hogy emiatt kicsit feszült vagyok már, hogy két napja próbál lebeszélni arról, hogy ottaludjak (mert megtiltani nem tudja, nem is fogja). Normális ez? Miért nem örül inkább annak, hogy normális kapcsolatom van, fejlődök a barátom mellett, illetve annak ellenére hogy kiskoromban molesztáltak és azt mondták vszeg nem is fogok tudni kialakítani rendes kapcsolatot, lássunk csodát itt vagyok. És őszintén szólva én is azt hittem, hogy nem lesz párom a zárkózottságom és félelmeim miatt. Belegondolva én szerintem boldog lennék, hogy a gyerekemnek sikerült túllendülnie egy traumán.
2017. dec. 21. 22:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, abszolút nem normális, amit anyukád előad.

"a barátommal már 3 hónap után lefeküdtünk," - ez tényleg iszonyú, horrorisztikus és elháborító:))) (a párommal - 17 éves volt akkor - a 2. randin történt meg a dolog, mert az elsőn nem volt rá alkalom... 21 éve vagyunk együtt azóta:)))

"mert megtiltani nem tudja, nem is fogja" - ez pontosan így van. Szóval eredményekben gazdag kellemes jó éjt:)))

2017. dec. 22. 00:10
 12/27 anonim ***** válasza:
48%
"Ebben a korban fogni kell a jánykákat" - izé, ehhez kell egy olyan ostobenkó jányka is, aki ezt még 18 évesen eltűri...
2017. dec. 22. 00:22
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem anyukádban egyrészt előjött a kapuzárási pánik,másrészt nagyon maradi.
2017. dec. 22. 01:25
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

#7-es, "Na és büszke vagy arra,hogy tini lányka létedre 3 hónap semmi idő alatt oda adtad magad??"

A kérdezô már nagykorú, nem tini lányka

#10-es, cuki egy anyós leszel

2017. dec. 22. 03:19
 15/27 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó, de tini. Mivel a tini a tizenéves szó rövidítése. és hány éves a kérdező? Jéé 18..ott van az fránya 1-es.. Bírom, szexelni van eszed, de arra nincs hogy karácsony előtt anyukádnak is kéne segítség a takarításban. Ha meg ilyennel állnál elő hogy te már felnőtt vagy, neked ne tiltson meg semmit, kérdezném hogy karácsony előtt vagy után költözöl? Ha már ilyen felnőtt vagy.
2017. dec. 22. 06:47
 16/27 anonim ***** válasza:
15%

Nem normális, de ne panaszkodj, nyilván kéne anyádnak a segitség pl.

Plusz én szivesen látok bárkit nálunk, de azt nem engedném, hogy pont karácsony elött ücsörögjön ott két napig az aktuális barátnö, mikor még nekem is ezer dolgom an, mer munka miatt nem vplt rá eddig időm.

Sütés, főzés, ajándékok, esetleg kistakaritás, fadiszités, stb. És akkor még kerülgessek egy idegent is meg "jaj, üljetwk le beszéégetbi", esetleg betolakszik a konyhába, ahol sürgés van - ahelyett, hogy otthon csinálná, amit kell.

Menj át kérdezö, de aznap gyeer is haza, most nem kellesz oda, és mig otthon élsz, illik segíteni az ilyenkor adodo sok apro teendöben, nem lelépni két napra, és az amugyis dolgozo szüleidre hgybi mindent.

2017. dec. 22. 07:46
 17/27 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem várd meg, hogy 'lecsengjen' ez a karácsony-dolog,és majd jövőhéten ott alszol.

Inkább tényleg segíts neki mindenben, közben beszélgethettek a dologról is, hogy miért nem akarja.

Továbbá lehet, hogy párod anyukája tényleg nem örülne, hogy egy idegen van a lakásban, miközben végezné a dolgát. Lehet nem mondaná, de biztos zavaró lenne neki. Meg elnéznéd, hogy ő dolgozik, csinálja a dolgát, hogy minden tökéletes legyen? Vagy segítenél..? De akkor meg nem a barátoddal vagy.

2017. dec. 22. 07:48
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
De ha 22-23-án együtt lesztek és 23-án jössz haza, magyarul együtt alszotok. Akkor mi a kérdés? Egyébként a te korodban már normális ha egy lány együtt alszik a fiujával.
2017. dec. 22. 08:17
 19/27 anonim ***** válasza:
89%
Ti egy robbanni vágyó hormonbombát próbáltok meggyőzni, hogy ne aludjon a barátjánál, mert hát a csúnya karácsonyi készülődés. Hát sok szerencsét!
2017. dec. 22. 08:36
 20/27 anonim ***** válasza:
3%

17es vagyok.

Én nem lebeszélni akarom, szimplán annyit mondtam, hogy várjon még egy hetet. Ha eddig vártak, akkor az az egy hét nem oszt nem szoroz.

És könnyen elképzelhető, hogy valóban a karácsony az ok, amiért nem akarja engedni.

2017. dec. 22. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!