Anyám nagyon ellenzi hogy a barátomnál aludjak, normális ez ilyen korban?
Kérdező, abszolút nem normális, amit anyukád előad.
"a barátommal már 3 hónap után lefeküdtünk," - ez tényleg iszonyú, horrorisztikus és elháborító:))) (a párommal - 17 éves volt akkor - a 2. randin történt meg a dolog, mert az elsőn nem volt rá alkalom... 21 éve vagyunk együtt azóta:)))
"mert megtiltani nem tudja, nem is fogja" - ez pontosan így van. Szóval eredményekben gazdag kellemes jó éjt:)))
#7-es, "Na és büszke vagy arra,hogy tini lányka létedre 3 hónap semmi idő alatt oda adtad magad??"
A kérdezô már nagykorú, nem tini lányka
#10-es, cuki egy anyós leszel
Nem normális, de ne panaszkodj, nyilván kéne anyádnak a segitség pl.
Plusz én szivesen látok bárkit nálunk, de azt nem engedném, hogy pont karácsony elött ücsörögjön ott két napig az aktuális barátnö, mikor még nekem is ezer dolgom an, mer munka miatt nem vplt rá eddig időm.
Sütés, főzés, ajándékok, esetleg kistakaritás, fadiszités, stb. És akkor még kerülgessek egy idegent is meg "jaj, üljetwk le beszéégetbi", esetleg betolakszik a konyhába, ahol sürgés van - ahelyett, hogy otthon csinálná, amit kell.
Menj át kérdezö, de aznap gyeer is haza, most nem kellesz oda, és mig otthon élsz, illik segíteni az ilyenkor adodo sok apro teendöben, nem lelépni két napra, és az amugyis dolgozo szüleidre hgybi mindent.
Szerintem várd meg, hogy 'lecsengjen' ez a karácsony-dolog,és majd jövőhéten ott alszol.
Inkább tényleg segíts neki mindenben, közben beszélgethettek a dologról is, hogy miért nem akarja.
Továbbá lehet, hogy párod anyukája tényleg nem örülne, hogy egy idegen van a lakásban, miközben végezné a dolgát. Lehet nem mondaná, de biztos zavaró lenne neki. Meg elnéznéd, hogy ő dolgozik, csinálja a dolgát, hogy minden tökéletes legyen? Vagy segítenél..? De akkor meg nem a barátoddal vagy.
17es vagyok.
Én nem lebeszélni akarom, szimplán annyit mondtam, hogy várjon még egy hetet. Ha eddig vártak, akkor az az egy hét nem oszt nem szoroz.
És könnyen elképzelhető, hogy valóban a karácsony az ok, amiért nem akarja engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!