Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog ez a barátomnál?
A barátom amíg a volt munkahelyén jó néhány kolléganővel körülvéve dolgozott szinte állandóan róluk beszélt otthon és sokszor már azt gondoltam hogy teljesen meghülyitették.Annyira erről szólt már életünk hogy azt vettem észre hogy a köztünk lévő bármilyen testi kontaktus szinte megszünt. Amikor próbáltam rávezetni a problémánkra 2-3x megsimogatott és kezdődött minden elölről.Úgy érzem mintha már csak arra kellenék hogy a házi munkát megcsináljam és hogy ha hazaért itthon
valakivel megbeszélje a kolléganőiről szóló fejleményeket,hogy ez így nézett ki az olyan jól néz ki stb.Most menesztették a cégét velük együtt erről a mhelyről ,elöször letargiába esett és most egyfolytába a volt kolléganőiről szóló nosztalgiáit hallgatom.Öszintén szólva már rohadtul unom.
igen ez jó ötlet, én is megcsinálnám :D
hátha észbekap :D
Amikor elkezdi mondani, verd a füled és: pa-pa-pa-pa.... Amikor megint elkezdi, megint: pa-pa-pa-pa... :)
Ha ez sem használ, akkor jön az elmész te a jó büdös francba szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!