Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok normális ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok normális ez a barátomnál?

Figyelt kérdés
A barátom 3 évet dolgozott egy áruházban és most menesztették a cégüket úgy hogy most nehezen de elhelyezkedett máshol. Igen ám de az elöző munkahelyén sok kolléganő volt akik szó szerint meghülyitették, ezt éreztem a kapcsolatunk alatt csak a kolleginák voltak otthon a téma.Közben én meg mellőzve voltam minden téren,abból állt az életünk hogy a 12 órázásból hazajött ha olyan volt a kedve még egy köszönö puszival is megtisztelt, evett közbe elmesélte hogy melyik p...a (az ő szavaival)miket mondott,aztán lefürdött,lefeküdt mellém az ágyba és feküdt mellettem mint egy darab fa és semmi féle testi érintkezés.Egyszer valamilyen esemény folytán kiderült hogy azért ő elég jól elszórakozgatott a munkaidejébe azzal hogy némelyik kolléganő felé tette az intim megjegyzéseit. Amióta megszünt ez a munkahelye tiszta letargiába van pedig van már másik állása de minden baja van ezzel a munkahellyel pl-ul hogy nem nagyon lehet senkivel dumálni meg ehhez hasonlók. Én viszont titokba örülök hogy elkerült az elöző helyéről mert rossz hatással volt rá.Azért most kezd kicsit jobban közeledni felém de még elég sokat hallgatom tőle hogy az elöző helyén igy meg ugy volt itt meg nem érti hogy miért nem úgy van. Én is volt hogy kiléptem ,beléptem új munkahelyre de túltettem magam rajta hogy ott másképp volt ,ő viszont úgy látom nem tudja magát túltenni.Én ugy érzem frusztrálja a szitu hogy már nincs annyi kolléganő akik felé játsza az agyát.
2013. márc. 10. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint két dolog lehetséges.

1. Aki ennyire más nőkön kattog, a párján meg keresztül néz, annál idő kérdése csak, hogy beújítson egy másik nővel. Ebben az esetben annál jobb, minél hamarabb szétmentek. Vagy nem mentek szét, de te örökké megalázva érzed majd magad a kapcsolatban.

2. Persze az is lehet, hogy ő az a fajta férfi, akinek örökké hódításra, visszaigazolásra van szüksége, és maximum csak verbális szinten megy bele bizonyos dolgokba. Ez esetben nem menthetetlen a kapcsolat. Hódítson meg téged is! Kezdj el vele játszani, félreérthető dolgokat mondani, hadd túráztassa magát! Várd szexi fehérneműben, vagy főzz otthon tangában... hadd érezze, micsoda kan ő, aki most jól levadász.

2013. márc. 10. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért nem kell teljesen beparáztatni szegény lányt. Szerintem csak simán jól szereti érezni magát a barátod. Nem kell egyből szakítania. Nem csoda,hogy sok a depressziós ember Magyarországon. az biztos hogy picit változtass,pl érd el hogy veled is jól érezze magát mint a munkahelyén,lehet csak ez a hiba.
2013. márc. 10. 09:35
 3/4 Baccardi01 ***** válasza:
Szerintem adj még neki egy kis időt, hogy megeméssze ezt a dolgot.
2013. márc. 10. 10:26
 4/4 A kérdező kommentje:
53 éves vagyok a barátom 5 évvel fiatalabb,amikor 4 évvel ezelött megismerkedtünk elfogadott olyannak amilyen vagyok és sajna anyagilag nem tudom megengedni magamnak hogy szexi ruhadarabokat vásároljak.A pszichologusok is rögtön ezt szajkozzák,hívdd fel magadra a figyelmet szexi ruhákba,fehérnemükbe.Én nézzek ki szexin és neki nem kéne észre vennie hogy a másikat hogy megbántja?! Nem kéne neki is valamit változtatni a kapcsolatunkban?
2013. márc. 10. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!