Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális családokban is van...

Normális családokban is van gyerek és szülő között alá-fölérendeltségi viszony?

Figyelt kérdés
Már elmúltam 20 éves, de a szüleim mégsem kezelnek egyenrangú félként. Anyám szerint én egy olyan ember vagyok, akit sehol nem kedvelnek, csak utálnak, és hogy nem szégyellem azt, hogy nincs párom. Szerinte olyan mint ha senkinek nem tetszenék, és kellenék. Ha felöltözök szépen, akkor azt mondja, hogy na látom úgy se néz rám senki. A szüleim szerint én nem élnék meg egyedül, sírva mennék haza. Van úgy hogy apám vagy anyám bejönnek a szobámba kopogás nélkül, erre azt mondják, hogy nehogy már kopogjanak a saját házukban, meg van úgy hogy beülnek a szobámba, és nem lehetek egyedül, erre is azt mondják, hogy a saját házukban ott lehetnek, ahol akarnak. Szerintük nekem amikor pl. azt mondják rám gonosz vagyok, azt viccnek, poénnak kellene felfognom. Nem lehet velük semmiről beszélni. Mindenen megsértődnek akármit mondok nekik.
2017. dec. 21. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a szüleid igazi zsarnokok. lehetsz önálló 40 évesen, párral, gyerekkel, ők akkor is beléd fognak kötni
2017. dec. 22. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Költözz el ahogy csak tudsz, egy anya ilyet a gyermekére sosem mond, és normális szülő a 20 éves gyereknek a szobájába kopogas nélkül sosem menne be, a saját magánszférád.. nem is értem..
2017. dec. 23. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a poén, hogy a harmadik és negyedik válaszoló egy és ugyanaz.
2017. dec. 24. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!