Miért csinálja ezt velem anyám?
Csak a rossz dolgaim látja egyszer nem kapok dicseretet ha kapok egy 5ost... persze ha 3as akkor egybol telefont leadni es 2hetig baratokat felejtsem el...
Nagyon szigoru...apam nem velunk el es nem nagyon erdeklem se anyam szoval tole nem tudok segitseget kerni...
Ami meg kiakaszt hogy nem hisz nekem SOHA es ha 1-2percet kesek 10szer eltulzott buntetest kapok...
Van amikor mar o is belatja hogy nekem van igazam de nem vallja be mert akkor neki lejjebb menne az arca.. bocsanatot nem tud kerni inkabb elkezd uvoltozni..
Mit tegyek? Mert mostmar nagyon elegem van belole es mindennap veszekedik es nem birom 14vagyok nem tudok elkoltozni
Lehet, hogy őt is így nevelték. Mikor terhes voltam, megfogadtam, na én aztán semmit nem csinálok úgy, mint az anyám. De sorozatosan elkövettem ugyanazokat a hibákat. Mert ezt hoztuk otthonról, belénk égett.
Próbálj meg beszélni vele, mikor nyugodt. Nem baj, ha összevesztek. Egymással kell megbeszélnetek.
Lehet, hogy túlságosan félt, vagy azt akarja, hogy többre vidd, mint ő. Ha úgy látod, hogy lehetetlen beszélni vele, azért próbáld meg. Ha nem is rögtön, de elérhetsz nála változást.Már az is eredmény lesz, ha megismeri a véleményed, "lázadásod" okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!