Miért érzek mindig késztetést húgom nevelésére? Hogy tudok változtatni?
Adott 2 elmebeteg szülő egy elmebeteg gyerekkel, plusz te.
Én a helyedben átköltöznék a postáshoz, valszeg ő az apád.
Itt a szuleiddel van a gond, nem elsosorban a hugoddal. Ő szegeny a szuleid "nevelesi" modszerei miatt ilyen. Jo xar lesz neki ilyen tulajdonsagokkal a nagybetus Eletben. A hugodtol felnek, teged meg terrorizalnak...
Remelem, szeptemberre osszejon a kolesz es akkor megszabadulsz ettol a mergezo csaladtol.
Addig pedig szedj ossze egy kis onbizalmat (konnyu azt mondani, tudom). Egy onbizalommal teli, eros embert kevesbe szivatnak. Plane egy kis pirbaf.ngo.
Ezektol a Martin? Norbi? valaszoktol, es kerdestol egy kicsit megnyugodtam, hogy nem egyedi az eset. :D Az unokatesom hajszalra pontosan ugyanezt produkalja, csak o 6 eves kislany. En egyszer rauntam, es mikor megharapot csak ugy random (anyut, aput, nagyit, mindenkit harapdalt, neha veresre, nekem ez akkor epp "csak" veralafutasos lett) visszakezbol szajba vagtam. Nem kapott nagyot, persze volt hiszti, uvoltott, bogott, verte a segg@t a foldhoz. A szulei nekem tamadtak, hogy en ne neveljem az o gyerekuket, hanem turjem, vagy ha nem tetszik takarodjak a hazukbol (mindezt a nagyszuleim hazaban). Szepen elkoszontem, es tavoztam. Azota is harapdal meg karmol mindenkit, csak engem nem, mert rajott, hogy akkor repul a tasli.
En sem vagyok a veres hive, de ha a szep szo nem hasznal, es szandekosan, elvezetbol fajdalmat okoz a kis taknyos, akkor kaphat egy makarenkoi pofont. Persze ez az en velemenyem.
A helyedben az egyik hisztijenel lekevernek neki egyet, mikor szuleid nem latjak, aztan ha menne arulkodni letagadnam. Egy kis konnyezes is mehet melle. Nem biztos, hogy hasznal, de meg lehet probalni.
(Es mielott jonne az okoskodas, hogy egy gyerekvero szadista vagyok, eletemben nem utottem meg meg gyereket azelott, es azota se. Inkabb a megbeszeles hive vagyok, engem is igy neveltek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!