Megengednétek a gyereketeknek?
Minden évben 3 napot igazolhat a szülő.Ezt mi szinte sosem használtuk fel(csak felvételi előtt,hogy pihenjek egy kicsit).Szeretnék egy ilyen igazolást elhasználni.Leginkább holnap szeretnék otthon maradni.Rengeteg órám lesz és így is alig állok a lábamon(nemrég jöttem ki egy csúnya betegségből és még mindig nem vagyok 100%-os :D).Pénteken rövidített órák lesznek meg előadások,szóval nem is nagyon tanulnánk(és csak 3 órám lenne + az előadás az első 2 órában lenne).
Az előadást szeretném megnézni,mert az év eleji is nagyon jó volt,ezért nem szeretnék pénteken otthon maradni.
Ti megengednétek a gyereketeknek,hogy otthon maradjon ?
Tesóm pénteken fog otthon maradni,szóval gondoltam én is maradhatnék otthon egy napot,bár velem kicsit szigorúbbak(mert én vagyok a nagyobb...),szóval nem igazán tudom,hogy hogyan beszéljem meg ezt velük(kicsit szigorúak)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!