Mit tennél, ha kiderülne a gyereked biológiailag nem a te gyereked, pl. a születéskor elcserélték a kórházban?
Nekem anyámék azt mesélték, hogy gyerekként majdnem össze lettem cserélve a kórházban.
Amúgy fogalmam sincs.
Elsőre biztosan sokkot kapnék. Másodjára meg ellenállhatatlan vágyat éreznék, hogy megtudjam mi lett a "valódi" gyerekemmel. Meg az sem mindegy hogy 2 hónap után derül ki, vagy mikor már felnőtt.
A bajom az, hogy én tipikusan önemésztő, önpusztító ember vagyok, mindig mardos a lelkiismeretem ha kell ha nem. Ha például a vér szerinti gyerekem szegény családban, nélkülözve nőne fel akkor azért emészteném magam. Másrészt meg azért hogy a nevelt gyerekemnek milyen sorsa lett volna ha nem velem van.
Ha meg jobb körülmények között, akkor szintén azért, hogy mennyivel szerencsésebb az a gyerek akinek jobb családja, jobb lehetőségei voltak.
Vagy ha tehetném akkor magamhoz venném mindkettőt ha tudom hogy a szülei nem jó emberek.
Nehéz kérdés.
10#
Kisebb városokban voltak erre külön intézmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!