Miért ítélnek el engem a szüleim?
Soha az életben semmi rosszat nem tettem és egy magánéleti dolog miatt már kikészülök idegileg.
Én egy 19 éves srác vagyok és van egy 17 éves barátnőm.
A lány aranyos,szép,és mindenben megért engem.
Egyedüli dolog ami nem tetszik az az ,hogy picit butuska és ,hogy a apja háát.. hogy is mondjam egy alkoholista alpári ember.
Falusi család ezen meg se lepődtem.
DE amikor bemutattam otthon a barátnőmet akkor jöttek a szülői marhaságok ,hogy "jajj ,de buta,meg ne vele éljem le az életemet mert akkor kitagadlak téged".
Az utolsó mondatukon összetörtem belülről és nem értem ,hogy emiatt a magánéleti dolog miatt miért kell elítélni..
A lány tanul nem iszik és eszméletlen kedves.
Kicsit unom már néha ezt világot épp emiatt mert minden áldott nap ezzel morzsolják össze a lelkemet.
Én nem tervezem barátnőmmel leélni az életemet szóval egyáltalán semmi előre tervezett szándékom nincs.
Néha komolyan kötelet tudnék a nyakam köré fonni emiatt...
Nem bírom ,hogy még ilyen idősen is ilyeneket vágnak a fejemhez.
A lány részemről rendben van és nem értem a szüleim miért ilyen ellenségesek.
Tud főzni,takarítani szóval még az alap női feladatokra is képes...
Szerintetek mit tegyek most őszintén?
Mert tanácstalan vagyok és én ezt már nem bírom sokáig lelkileg.
28. Nem azt mondtam, hogy ne oszd meg senkivel az életed, csak, hogy ne legyenek az emberek abban 100%-ig biztosak, hogy azzal az adott emberrel fogják leélni az életüket.
Mondjuk, gondoltam nem fogjátok érteni, miért is gondolkodnátok a megszokottól eltérően...? :D
Anyádék alpárstilusuak. Szerencsetlen lany azert buta mert nem tud minden evszamot fejbol? Es akkor mi van? Sok elmeleti anyagot elfelejt az ember. Nem ettol lesz az ember valaki. Hanem h megallja az eletben a helyet.
17 evesen semmit se tudtam fozni. 4 ev telt el azota es egyedul viszem a haztartast. 3 fogasos menuket tokeletesen elkeszitek. Es akkor mi van? 17 evesen foztek ram, nem volt szuksegem ra. Idovel elkezdett erdekelni a dolog es a sutessel foglalkoztam igazan. Kesobb mar foztem is.
Volt olyan paraszt parom aki lenezett h en 17 evesen nem tudtam fozni.. Vicc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!