Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ítélnek el engem a szüleim?

Miért ítélnek el engem a szüleim?

Figyelt kérdés

Soha az életben semmi rosszat nem tettem és egy magánéleti dolog miatt már kikészülök idegileg.

Én egy 19 éves srác vagyok és van egy 17 éves barátnőm.

A lány aranyos,szép,és mindenben megért engem.

Egyedüli dolog ami nem tetszik az az ,hogy picit butuska és ,hogy a apja háát.. hogy is mondjam egy alkoholista alpári ember.

Falusi család ezen meg se lepődtem.

DE amikor bemutattam otthon a barátnőmet akkor jöttek a szülői marhaságok ,hogy "jajj ,de buta,meg ne vele éljem le az életemet mert akkor kitagadlak téged".

Az utolsó mondatukon összetörtem belülről és nem értem ,hogy emiatt a magánéleti dolog miatt miért kell elítélni..

A lány tanul nem iszik és eszméletlen kedves.

Kicsit unom már néha ezt világot épp emiatt mert minden áldott nap ezzel morzsolják össze a lelkemet.

Én nem tervezem barátnőmmel leélni az életemet szóval egyáltalán semmi előre tervezett szándékom nincs.

Néha komolyan kötelet tudnék a nyakam köré fonni emiatt...

Nem bírom ,hogy még ilyen idősen is ilyeneket vágnak a fejemhez.

A lány részemről rendben van és nem értem a szüleim miért ilyen ellenségesek.

Tud főzni,takarítani szóval még az alap női feladatokra is képes...

Szerintetek mit tegyek most őszintén?

Mert tanácstalan vagyok és én ezt már nem bírom sokáig lelkileg.

#barátnő #szülő #folyamatos lelki terror
2017. dec. 14. 00:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
75%

Én nem tervezem barátnőmmel leélni az életemet

Ha nem tervezed, akkor miért veszed magadra azt, amit a szüleid mondanak róla? Mármint ha nem érzed azt, hogy életed végéig vele szeretnél lenni, akkor mi ez a nagy kifakadás? Meg ha te is azt gondolod, hogy butácska csak azért, mert falusi, akkor nem értem miért vagy vele. Nem szereted őt igazán, ha ilyen gondolataid vannak.

2017. dec. 14. 15:14
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

21. Az a buta aki élete végéig egy emberrel tervez élni. :)

Na, még mielőtt nekem esne mindenki, megpróbálom elmagyarázni, aztán vagy átmegy, vagy nem.

Az életben bármi történhet, ami gyökerestül megváltoztat egy embert, pl.: Családtag halála, végtag elvesztése, otthoni konfliktusok, esetleg a lottó megnyerése ugye :D, vagy csak szimplán valami baleset (netán halál).

Tehát annyi, meg annyi változó van egy ember életében, hogy ilyet kijelenteni, hogy "vele fogok életem végéig élni", miközben lehet, hogy 1 hét múlva olyan tragédia éri a másikat, amitől gyökeresen megváltozik a személyisége, gondolkodásmódja, vagy valami betegség kialakul nála, hülyeség.

2017. dec. 14. 17:46
 23/33 A kérdező kommentje:

19# Az anyukája normális és segítőkész.

Ő nem iszik állandóan a kocsmában mint az apja hanem csak 1 kupica pálinkát iszik meg munka után a vacsorája mellé.

Vele lehet beszélgetni és ő örül annak ,hogy együtt vagyunk, és maximálisan támogat minket mindenbe amibe tud.

A szüleimnek meg nem mondok semmit ezentúl ezt megfogadom,mert mindig onnantól vannak a viták és a leépítések.

21# Még nem tudhatom mit hoz a sors,ezért írtam ,hogy nem biztos ,hogy vele fogom leélni az életemet.

Én a mának élek nem a holnapnak szóval nem tudom mit hoz a sors.

Szeretem ő is szeret nekem meg ez a lényeg.

Sok ember meg félreértette amit írtam,mert engem hidegen hagy ,hogy "butuska" és nem azért vagyok vele együtt mert főz meg takarít.

És mondom a "picit" amit a kérdésbe is írtam az annyit is jelent szóval nem zavaróan "butuska".

Nem lyukra játszom és nem szidtam a falusi népet egyáltalán.

Szóval aki ezt elolvassa és még így sem értik meg ,akkor ahhoz csak gratulálni tudok.

2017. dec. 14. 23:15
 24/33 anonim ***** válasza:
Tapsztalatlan szó jobb lett volna ,ez esetben mint butuska ,illetve falusi degradálo szot is elhagyhatad volna ,mert az meg sértő egy értelmes városinak no meg vidékieknek is .de sejtem mit akarsz írni .
2017. dec. 15. 05:46
 25/33 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, ilyen helyesírással egyetemista vagy? Nekem ez hihetetlen, vagy az oktatás színvonala került még mélyebbre, hogy ilyen helyesírású emberek is bekerülhetnek. Bár gondolom valami bölcsész szakon vagy, ahol mindegy.
2017. dec. 15. 07:01
 26/33 anonim ***** válasza:
56%
#25, mit okoskodsz?
2017. dec. 15. 08:34
 27/33 A kérdező kommentje:

24# Hát igen,mert látom ,hogy sokan máshogy értelmezték mint ahogy leírtam a dolgot.

25# Igen egyetemista vagyok ilyen helyesírással :)

Tudod a Zeneművészeti Egyetemen nem azt nézik ,hogy milyen a helyesírásod.

2017. dec. 15. 10:42
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

22-es válaszoló:

Akkor én nagyon buta vagyok, hogy vannak terveim a jövőre nézve. Bocsánat, ha én tudom, hogy kivel szeretnék lenni és meddig. Az igaz, hogy bármi megtörténhet, de csak azért buta valaki, mert tudja, hogy kivel szeretné megosztani az életét? Nekem más fogalmam van az emberi butaságról.

2017. dec. 15. 11:07
 29/33 anonim ***** válasza:

#27-re, kérdezőnek.

Tudod, a GYK néha olyan, mint egy baromfiudvar.

Vagy mint egy rendőrségi kihallgatás: bármit mondasz, felhasználható ellened! :DDD

Bele kell kalkulálnod, hogy ilyen helyen mindig van egy rakás troll, aki saját lelki nyomorát azzal enyhíti, hogy az internet névtelenségében másokba belerúg.

A leghelyesebb hozzáállás, ha kicsemegézed a normális hozzászólásokat (ellenvélemény, kritika, sőt indulatos kritika is lehet normálisan megfogalmazva!), a kötekedő hozzászólásokat meg átugrod, mintha csupán egy reklám lenne abban a mezőben.

Örülök, hogy barátnőd anyukája jó benyomást tett rád. Nyilván elsősorban az ő hatása, hogy a lány olyan személyiség, akibe te beleszerettél.

2017. dec. 15. 11:54
 30/33 A kérdező kommentje:

Hát igen én is így gondolom,hogy sok olyan ember ír ,aki csak provokálni akar mindenkit.

Hát igen az anyukája miatt ilyen szeretetteljes.

És pont ezért szerettem bele,mert nem egy érzéketlen lány.

2017. dec. 15. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!