Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen idézeteket írnál a...

Milyen idézeteket írnál a gyászhirdetésekbe, ha meghalt egy szülőd, de megbocsáthatatlanul sokat bántott?

Figyelt kérdés

Tragikus hirtelenséggel ment el.

Gondolkodtam már idézetekben, de mind hazugság lenne.

Egyet tudok, a részvétnyilvánítást mellőzzék. Itt is.

2017. dec. 13. 19:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
91%
Én nem írtam idézetet, sokáig gondolkodtam rajta, aztán csak simán kiírattam hogy XY meghalt, ennyi idős korában, temetése itt és itt lesz. Nem tudtam volna őszintén nyálas idézetet írni. Senki sem morgott az miatt, hogy nincs idézet, vagy nem csicsásabb az egész.
2017. dec. 14. 19:58
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem muszáj gyászjelentést írni, sőt a temetésre sem elmenni. Le kell kakálni, amit a sok falubeli vénasszony mond. Ők általában úgyis tudják mi van a háttérben, ennek ellenére hasonlókat mondanak, mint: "Nem sírt a temetésen.", "Nem volt talpig feketében.". Kivetnivalót úgyis lel, aki kötözködni akar.
2017. dec. 14. 20:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!