Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen idézeteket írnál a...

Milyen idézeteket írnál a gyászhirdetésekbe, ha meghalt egy szülőd, de megbocsáthatatlanul sokat bántott?

Figyelt kérdés

Tragikus hirtelenséggel ment el.

Gondolkodtam már idézetekben, de mind hazugság lenne.

Egyet tudok, a részvétnyilvánítást mellőzzék. Itt is.

2017. dec. 13. 19:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Vagy Egyszer minden véget ér, esetleg Mindenkit utolér a sorsa.

Az az Ady Endrés részlet tetszik, de ütősebb néke. Legszívesebben azt írnám "Ideje volt, mér csak most".

40 ezer forintot elcseszni, csak a hirdetésekre. 10-15 az újságba is. Plusz az összes rokonnak, testvérnek, uncsinak külön. Inkább, mint felhívjam őket.

2017. dec. 13. 20:28
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
"Jobb későn, mint soha."
2017. dec. 13. 20:45
 13/22 A kérdező kommentje:

Ehhez mit szóltok?

"Egyszer minden véget ér, búcsúzni kell. De minden percben ott a remény, hogy egy új kezdődjön el"

2017. dec. 13. 20:54
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

Félve teszem fel a kérdést: miért...?

Ugyanilyen édesapa halt meg közvetlen környezetben. Ment egy gyász üzenet neten és kész... nem vertünk el egy vagyont ilyen giccses hülyeségekre

2017. dec. 13. 20:58
 15/22 A kérdező kommentje:

Neten nem érek el senkit.

Belerakom az újságba, aztán senki nem szólhat egy szót se. Egyszerűbben letudom, nem is ismerőseim, meg nem is hiányzik a sok sajnálom, részvétem.

Én nem boldog vagyok, mert előbb is jöhetett volna a sors, de ennyi mégis jár, mégha annyit szenvedtem is.

2017. dec. 13. 21:14
 16/22 anonim ***** válasza:
95%
Levél a legközelebbi rokonoknak? Az miért fontos, hogy az utolsó náncsi néni is tudjon róla?
2017. dec. 13. 22:42
 17/22 anonim ***** válasza:
94%
Örömmel tudatjuk, hogy XY elhunyt. A halotti toron többet között lesz bohóc, vattacukor, pezsgő, tűzijáték.
2017. dec. 14. 15:30
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
Egy nagyon jó barátomnak halt meg az anyja nem rég. Ők is nagyon rossz viszonyban voltak, sosem beszéltek. El se ment a temetésre és nem írt senkinek semmit. Pont lecarta a rokonok véleményét is. Kb én is így tennék ha ennyire rossz lenne egy rokonommal a viszonyom.
2017. dec. 14. 15:40
 19/22 A kérdező kommentje:
Én is azt tenném, de el kell temetnie valakinek. Köztemés lenne a legjobb, de felhívtak az önkormányzattól, hogy intézkedjek,mikor meghalt.
2017. dec. 14. 16:23
 20/22 A kérdező kommentje:
Tudod mindig előttem van, hogy azt mondta, hogy "XY-nak meghalt a lánya, mégis megvan, én meg egy ilyen piszokkal szenvedek, lenne inkább veled az".
2017. dec. 14. 17:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!