Milyen idézeteket írnál a gyászhirdetésekbe, ha meghalt egy szülőd, de megbocsáthatatlanul sokat bántott?
Tragikus hirtelenséggel ment el.
Gondolkodtam már idézetekben, de mind hazugság lenne.
Egyet tudok, a részvétnyilvánítást mellőzzék. Itt is.
Vagy Egyszer minden véget ér, esetleg Mindenkit utolér a sorsa.
Az az Ady Endrés részlet tetszik, de ütősebb néke. Legszívesebben azt írnám "Ideje volt, mér csak most".
40 ezer forintot elcseszni, csak a hirdetésekre. 10-15 az újságba is. Plusz az összes rokonnak, testvérnek, uncsinak külön. Inkább, mint felhívjam őket.
Ehhez mit szóltok?
"Egyszer minden véget ér, búcsúzni kell. De minden percben ott a remény, hogy egy új kezdődjön el"
Félve teszem fel a kérdést: miért...?
Ugyanilyen édesapa halt meg közvetlen környezetben. Ment egy gyász üzenet neten és kész... nem vertünk el egy vagyont ilyen giccses hülyeségekre
Neten nem érek el senkit.
Belerakom az újságba, aztán senki nem szólhat egy szót se. Egyszerűbben letudom, nem is ismerőseim, meg nem is hiányzik a sok sajnálom, részvétem.
Én nem boldog vagyok, mert előbb is jöhetett volna a sors, de ennyi mégis jár, mégha annyit szenvedtem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!