Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért csinálja ezt?

Anyám miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Cseréltem Facebookon profilképet megnyitotta és elkezdte fikázni,hogy milyen pattanásos vagyok rajta,a számat hova húzzom fel. Egyik barátnőm hozzászólt egy nagyon kedves hozzászólást és anyám felolvasta előttem és elkezdett nevetni. Nem veszi észre,hogy ezzel rontja az önbizalmam?
2017. dec. 13. 08:41
1 2
 11/13 anonim válasza:
96%
Még ha valós is a kritika, lehetne finomabban közölni...Mondd meg neki, hogy ez így egyáltalán nem esik jól!
2017. dec. 13. 10:02
 12/13 anonim ***** válasza:
30%

És most hogy érzed magad kedves kis kérdező, hogy itt pillanatok alatt százan lebarmolják édesanyádat? Nőtt az önbizalmad? Érdemes olyannal foglalkozni, ami valóban növeli az önbizalmad- pl naponta 2-3 órát gyakorolni valamilyen kifejezés módot - hangszert éneket, rajzot, festést, írást -

Mert az 10-15 év után valóban meghozza az eredményét önismeret és önbizalom terén.

2017. dec. 13. 10:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy valós -e a kritika..valaki segítene meghatározni,hogy még is mit kellene változtatnom? (Elküldöm a képet)

Én legszívesebben csak is azt szeretném,hogy édesanyámmal legyen a legjobb kapcsolatom,minthacsak barátnők lennénk..de ez soha nem lesz ilyen mert nem bízz bennem,nem hisz nekem, nem ért meg engem és még sorolhatnám.. amúgy az igaz,hogy anyagilag mindenben támogat de nem nagyon tudom vele megbeszélni a problémáiat..ami zavar. Ha hall egy pletykát rólam annak fog hinni,minthogy inkább nekem hinne..

2017. dec. 13. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!