Normális, hogy ezért anyám így reagál?
Nem normális, de hallgattasék meg a másik fél is...
Nyilván, ha anyukád megkér, hogy menj el a boltba, azért illene nem nemet mondani, hanem megtenni. Gondolom, neki is van elég dolga.
Annyit igazán megtehetsz, hogy lemész a boltba, ha megkér. Nem nagy fáradtság. Te sem díjaznád ha ő mondjuk nem főzne ebédet, mert épp nem lenne kedve.
Az nyilván túlzás, ha megüt vagy ordibál, inkább meg kellene nevelnie téged határozottsággal.
Én biztos nem ütnélek meg, mert még a kutyámat sem bántom soha, de hogy nem főznék neked, az tuti! ... leginkább nevelő célzattal.
Ha éhes vagy, majd eszel zsíros kenyeret, egészen addig, míg meg nem tanulod, hogy neked is ki kell venned a részed az otthoni dolgokból.
A bolt két várossal odább van? Mert akkor megértem, hogy nem mész le, de egyéb esetben hülye kis lustaság vagy.
Én nem ordítanék, minek?, de hogy nem főznék neked, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!