Vihar volt, ezért kihúztam a tv-t a konnektorból. De mikor visszadugtam se kép, se hang nem működik egyátalán. és nemértem miért nem reagál semmire?
Figyelt kérdés
Mi történhetett vele?Esetleg,hogy lehetne megcsinálni?2014. szept. 12. 14:27
1/6 anonim válasza:
Milyen tv? Nincs rajta kapcsoló? A konnektor nem ment tönkre?
Mindent jól bedugtál?
2/6 anonim válasza:
Biztosan van rajta valamilyen készenléti kapcsoló is, ami kikapcsolt az áramtalanítás miatt. Keresd meg, és kapcsold be. Ez csak a készüléken van, a távkapcsolón nincsen.
3/6 A kérdező kommentje:
Samsung lcd tv. Régebbi vagy 7-8 éves..szerintem nincs rajta ilyen kapcoló,és jól bedugtam többször is mindent. A konnektor is jó mert a másik tv meg megy ha bedugom.Egyébként meg viharnál mindíg kihuzom és akkor nincs semmi baja,csak most.
2014. szept. 12. 18:17
4/6 A kérdező kommentje:
mi lehet még a baj??
2014. szept. 12. 18:23
5/6 anonim válasza:
Csinálj egy factory resetet. Nem írtad mi a típusa itt a Samsung B650 factory resetje
a távirányítón kell megnyomni abban a sorban a gombokat a szerviz menühöz
6/6 A kérdező kommentje:
és ez minden samsung tv hez jó?
2014. szept. 16. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!