Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért csinálja ezt?

Anyám miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Cseréltem Facebookon profilképet megnyitotta és elkezdte fikázni,hogy milyen pattanásos vagyok rajta,a számat hova húzzom fel. Egyik barátnőm hozzászólt egy nagyon kedves hozzászólást és anyám felolvasta előttem és elkezdett nevetni. Nem veszi észre,hogy ezzel rontja az önbizalmam?
2017. dec. 13. 08:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj de anyukad egy szivtelen fe*eg en sose ertettem az ilyen mert szul gyereket..en tuti ugy tennem fel a kepeim hogy o ne lassa..
2017. dec. 13. 08:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Már nagyon elegem van anyámból,azt hiszi körülötte forog a világ,nem bírom amit csinál velem.
2017. dec. 13. 09:04
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
10 év múlva valószínűleg te is szégyellni fogod azt a képet, de az internet nem felejt.:-)
2017. dec. 13. 09:07
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Tiltsd le anyucit, oszt kész. :D
2017. dec. 13. 09:12
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Mondd neki, hogy anya, lényegtelen, hová húzom a számat, nekem ez a kép tetszik és mint látod, másnak is, légy szíves, ne kötekedj ilyen apróságokon.

A bunkóbb módszer meg az, hogy köss bele te is az ő profilképébe, pl. anya, ezen a képen hülyén néz ki a frizurád vagy nem áll jól rajtad a ruha, lássuk mit szól.

2017. dec. 13. 09:20
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
Kezd el fikázni a képét hogy tiszta ránc. Amúgy meg szerintem neki is baja van az önbizalmával, de hogy miért téged bánt, azt nem értem.
2017. dec. 13. 09:27
 7/13 anonim ***** válasza:
98%
Anyád nem anyaként lép fel, hanem egy éretlen kamaszként. Azért kíváncsi lennék anyád szellemi színvonalára, mert értelmes szülő nem mond ilyent.
2017. dec. 13. 09:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy 10év múlva nem fog nekem tetszeni a kép,de ha így nézzek ki,akkor így nézzek ki,így vállalom fel magam az interneten meg mindenhol😏

Nekem tetszik az a kép,és mielőtt feltettem volna a képet megkérdeztem pár barátomat is és ők is azt mondták,hogy jó kép. Jó ha egy évbe vagy 3x felrakok egy képet.

2017. dec. 13. 09:34
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

"Kezd el fikázni a képét hogy tiszta ránc."

Ugyan. A mai világban a 70 évesnek is tükörsima a bőre a neten.

2017. dec. 13. 09:38
 10/13 anonim ***** válasza:
89%

Valószínűleg nem bírja elviselni, hogy ő öregszik, már nincs olyan kisugárzása mint régen, te meg egyre jobban (nőiesebben) nézel ki, ahogy nősz fel. Sok nő érez így (akár a saját lányával szemben is), néhányan nem is tudják leplezni az irigységüket és így vezetik le a feszültséget.

Nem kell vele foglalkozni. :)

2017. dec. 13. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!