A szuleim nem fogadjak el a baratomat!?
Jesszus. A rendorseg nem fog haza rangatni. Szimplan megkerdezik, hogy onszantadbol tartozkodsz e ott ahol, aztan ezt jelentik a szuleidnek. De javaslom, ha ennyire kis szerencsetlen vagy, mar ne is haragudj, akkor neked meg tenyleg a szuleid mellett a helyed.
Jogi uton tehat nem tehetnek ezellen semmit, ugyanakkor azt nem javaslom, hogy a pasid penzere verd magad, meg azon akarj eleldegelni. Keress munkat,es fizesd a magad dolgait,illetve szallj be a koltsegekbe
(19 voltam mikor osszekoltoztem a 21 eves parommal, 8 honap utan.
1 eve 7 honapja elunk egyutt. Nem kerdeztem meg senkit sem, csak kozoltem anyukammal, hogy osszekoltozom a parommal,szia.
O pedig kiment apukam utan kulfoldre,tudtam,hogy csak en tartom vissza. 4 havonta latogatjuk egymast,pont jovohet csutortokon indulunk januar 8ig. )
A szüleid elég buták, hogy nem akarják megismerni őt, én biztos, hogy a helyükben mindent , de legalábbis minél többet tudni akarnék erről a fiúról.
Honnan van ennyi pénze? Informatikai cége van?
Egy kicsit írhattál volna többet is, azt is, hogy milyen nemzetiségű, mert az nagyon nem mindegy.
Ha cigány, akkor én is azt tanácsolom, hogy mielőbb felejtsd el!
ÉS legfőképpen azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy szereted a srácot, vagy csak a pénzét (?!)
1 hónap után mit vársz? 1 hónap az semmi, ennyi idő alatt még te sem ismerted ki igazán a pasidat. Érthető, hogy nem bíznak benne, főleg, ha külföldi, és főleg, ha 22 évesen már saját cége van és drága ajándékokkal próbál bevágódni...
Jogilag oda mész, ahova akarsz, mert nagykorú vagy, csak majd gondolj vissza erre, mikor a barátod esetleg nem lesz már olyan kedves hozzád és nem fog neked mindent megvenni, a szüleidhez meg nem fog többet hazaengedni.
Az egész családodnak hátat fordíthatsz egy gazdag pasi miatt, szíved joga, de ő bármikor lecserélhet téged, le is fog, de családod csak egy van...
Tudtad, uccsó, hogy a világon az emberi ész van legigazságosabban szétosztva? Mindenki úgy érzi, hogy neki sokkal több jutott, mint másnak.
Abban azért egyetértünk, hogy kérdezőnek balgaság lenne egy hónapnyi ismeretség után az összecuccoláson törni a fejét. Előbb tanulni kellene, véégzzettséget szerezni, hogy akkor is meg tudjon állni a saját lábán, ha a kici kínai cíkeszütő barátja kiadja az útját.
a korából és írásmódjából következtettem arra, hogy nincs még elég rálátása a dolgokra ahhoz, hogy egy ilyen lépést megtegyen. ahogy te is írtad, balgaság lenne ilyen körülményekkel. az én szituációm egészen más volt, viszont én teljesen máshogy is álltam hozzá (például nem a 19 éves vagyok, azt csinálok amit akarok" volt a fő mozgatórugóm.)
utolsó előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!